2777
2789
عنوان

خانمهای با سیاست بگین چیکار کنم

116 بازدید | 12 پست

خواهر شوهرم پشت سرم تلفنی ، بدیم رو به شوهرم گفته بود ،خودم از اس ام اسش بعد از یک سال فهمیدم ،‌ آخرین باری که دیدمش دیگه تحویلش نگرفتم ، حالا اس ام اس داده که چرا بهم زنگ نمیزنی و از این حرفا ، خیلی هم موذی و آب زیر کاهه ، حالا چی جوابش رو بدم

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
تو هم باهاش موذی و آب زیرکاه باش

دقیقا برای همین میخوام بدونم چی بهش جواب بدم که موذیانه باشه ، طوریکه ناراحتم نشه که فردا همشون گارد بگیرن و اذیتم کنن ، ولی بفهمه باهش سنگینم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا برای همین میخوام بدونم چی بهش جواب بدم که موذیانه باشه ، طوریکه ناراحتم نشه که فردا همشون گارد ...

ظاهرت رو حفظ کن . باهاش خوب باش . بهش اعتماد نکن . همه حرفاتو بهش نگو .

چی پشت سرت گفته بوده در چه حدی بوده حرفاش . چقدر با هم صمیمی هستین ؟

فقط میدونم که پشت سرم حرف زده بوده ،چون اومدن خونمون با شوهرش و مادرش ، بعد که فرداش شد شوهرم از سر کار اومد و باهام قهر بود ،منم فهمیدم چه خبره ،چون کلا اخلاقش همینه ، بعد هر چی میگفتم فلانی بهت چیزی گفته میگفت نه ، خوب هیچ وقت نمیاد بگه که ، بعد از یکسال اس ام اسش رو دیدم که گفته بود میخوام باهات صحبت کنم راجع به فلانی ولی نفهمه که باهام بد شه ،

ظاهرت رو حفظ کن . باهاش خوب باش . بهش اعتماد نکن . همه حرفاتو بهش نگو .

پس جواب پیامش رو بدم ،آخه وقتی دیدمش بعد یه مدت طولانی اصلا محلش ندادم ،بعدا پشیمون شدم ،چون ممکنه زندگیم رو بهم بزنه ، بالاخره به پدر ومادرش بگه ،اونام خیلی پشت دختراشونن بخصوص این ،

فقط میدونم که پشت سرم حرف زده بوده ،چون اومدن خونمون با شوهرش و مادرش ، بعد که فرداش شد شوهرم از سر ...

ببین موضوع چقد مهم بوده ...تیشه به ریشه میخواسته بزنه یا صرفا بدجنسی خاله زنکی معمولی ! بوده . مهمه که در چه حدی بوده .. در کل خیلی خیلی صمیمی نشو که سوار شن ...حد و مرز داشته باش ...خوب اما محترم .زیادی دور و برشون نرو . این نظر منه بازم مشاوره بگیر تلفنی صدای مشاور روانشناس دارن . جواب میدن و رایگانم هست . 

پس جواب پیامش رو بدم ،آخه وقتی دیدمش بعد یه مدت طولانی اصلا محلش ندادم ،بعدا پشیمون شدم ،چون ممکنه ز ...

دوستانه با حد و مرز . حضرت علی میگه خیر المور اوسطها : بهترین کارها میانه روی است

ببین موضوع چقد مهم بوده ...تیشه به ریشه میخواسته بزنه یا صرفا بدجنسی خاله زنکی معمولی ! بوده . مهمه ...

خاله زنکی که نشون بدن رئیسن ،کلا خانوادگی دوست دارن همه کاره باشن ، از اون ور شوهرشون رو مطیع میکنن و خانواده های شوهر رو سوسک کردن ،از این ور میخوان همه کاره زندگی ما باشن ،  هر وقت خواستن بیان و برن و خوش بگذرونن ، دستور بدن و از این قبیل کارها

دوستانه با حد و مرز . حضرت علی میگه خیر المور اوسطها : بهترین کارها میانه روی است

ممنون گلم از وقتی که برام گذاشتی ،چه جالب حدیث گفتی ، برام دعا کنید منم بتونم با سیاست باشم 

2790
2778
2791
2779
2792