2777
2789
عنوان

کتاب راز🤠🤓💭👀

195 بازدید | 16 پست

سللاااامممم مهربونا😍امیدوارم حالتون خوب باشه 

بچه ها کسی هست این کتاب و خونده باشه یا فیلمش و دیده باشه؟

ایا نتیجه ای گرفتین؟ در کل نقد و نظرتون راجبش چیه؟

من امروز این کتاب به دستم رسید خواستم قبل مطالعه نظرات شما رو بدونم😍😘

من شادم و همیشه لبخند میزنم😊🤗عااشق زندگی و رشتم هستم😍برای رسیدن به اهدافم سر سختانه میجنگم و هیچ وقت پا پس نمیکشم💪عاشق کتاب خوندن هستم🥰عاشق زبان انگلیسی هستم🤩من تو تاریخ 1402/5/18 به همههه آرزوهام رسیدممم🥳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مستندش رو دیدم اره من دوست داشتم خیلی هم برام تاثیر داشت درمورد قانون جذب و انرژی مثبت و اینجور چیزاست بعضیا اعتقاد ندارن ولی من به شخصه تجربه قانون جذب رو داشتم و دیدم اثرش رو ولی دیگه چون مستندشو دیده بودم کتابشو نخوندم 

من خوندم

نظرت چیه؟ نتیجه گرفتی؟

من شادم و همیشه لبخند میزنم😊🤗عااشق زندگی و رشتم هستم😍برای رسیدن به اهدافم سر سختانه میجنگم و هیچ وقت پا پس نمیکشم💪عاشق کتاب خوندن هستم🥰عاشق زبان انگلیسی هستم🤩من تو تاریخ 1402/5/18 به همههه آرزوهام رسیدممم🥳
مستندش رو دیدم اره من دوست داشتم خیلی هم برام تاثیر داشت درمورد قانون جذب و انرژی مثبت و اینجور چیزا ...

منم قانون جذب انجام میدم و چند بار موفق شدم😍

مستندش رو دیدم اره من دوست داشتم خیلی هم برام تاثیر داشت درمورد قانون جذب و انرژی مثبت و اینجور چیزا ...

بخواهید تا به شما داده شود رو خوندین؟

مثل اونه؟

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️