2777
2789
عنوان

فوت پدر و دلتنگی

184 بازدید | 11 پست

سلام دوستان.پدرم ۴۷روزه فوت شدن.  راستش همش دارم به مرگ فک میکنم.افسردگی گرفتم فک کنم.دکترم نمیتونم برم.یه دختر۶ماهه هم دارم.بقیه یجورایی به زندگی برگشتن.امامن نه .نمیدونم چه کنم.همش تودلم ازخدا مرگ میخوام..نمیدونم چه کنم.بیشتراین عذابم میده نمیتونم ناراحتی کنم پیش مامانینا.. اگه همینجور بمونم چه کنم.زندگیرو چه کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم بچم هم سن بچه شماست دوران شیردهی خیلی سخته یه بچه مدام چسبیده به آدم اصلا برای خودت تنها نمی شی تا بری تو حس و بتونی یه دل سیر گریه کنی و خالی بشی!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
اره نمیدونم چرا اشکم نمیاد.

منم یکی از دوستام دو ماهه فوت کرده خودم متعجب بودم که براش ناراحتم ولی اشکم درنمیاد!!!! 

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
اول خدارحمتشون کنه جاشون بهشت باشه دوم خاک سرده برمیگیرید به روال عادی سوم کمی به مسیولیت داشتن دخ ...

کاش یکی بود یه چیزی میگفت من آروم میشدم یا یه کاری یه چیزی که ازاین خفگی درمیومدم