2777
2789
اتفاقا یادت باشه چند وقت پیش یک نفر پرسید کجای تهران خوبه واسه خونه خریدن اوپرا بانو گفتن فلان منطقه ...

اره یادمه، کلا زیاد بهش گیر میدن خیلی ام با جنبه اس در کمال احترام جواب منطقی میده

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثله نوشابا....دیگه هیشکی یادش نمیاد سلطانو😂

نوشابا دوست منه ...باهم درارتباطیم

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
لغو کاربری شده با یه کاربر دعوا کردن 

وقتی چیزی نمی دونید چیزی نگید 

خودشون درخواست داد 

با کسی هم دعوا نکرد

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
موهیتا همونی هستن ک خارج کشور زندگی میکنن.نوشابا چی شد چرا رفت

بله نوشابا دوست منه ..باهم تو واتساپ در ارتباطیم

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
چرا رفت

این جا اذیت میشد از دست یه سری خانما ....تصمیم گرفت نیاد 

من دیشب تو تاپیکم بهش گفتم میخام لغو کاربری کنم گفتم اطلاعاتمو دادم ولی دلیل اصلیم عقده گشایی یه عده ادم عقده ایِ خواستم یه جورایی ازش خدافظی کنم وعکسشودیدم  😐نگو خودش رفته.... 

چه سایتی شده تا میای یه کلام بحرفی هزار تافحش بارادم میکنن 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
فحشش بده 😅😅😅 @مرمری1372     اجازه دادم بهت فحش بده🤐😒⁦⚔️⁩⁦🗡️⁩💣

ازمهریمم گذشتم فقط طلاق😑😑😑😑😑😅😅

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
تنها امید من توی سایت موهیتا بود از ظهر که شنیدم رفته یه کوه غم اومده رو دلم😪 تو رو خدا برگرد ...

@موهیتا‍ جان 

عزیز دلم خواهش میکنم برگرد

نمیدونی چققققققدر ناراحت شدم وقتی شنیدم رفتی 

خدا شاهده منم میخاستم برم

من نمیدونم جریان چی بوده ،ولی ارزش نداره بخاطر یه بیشعور بری

عزیرم ما دلخوشیمون به ۴تا کاربر با شخصیت مثل شماست ،اگر شما هم برید که سایت میمونه برای همین بیشعورا

گل قشنگم اگر راه داره خواهش میکنم بمون

بخدا داره گریم میگیره

اون بیشعور که با شما در افتاده کاملا پیداست چه موجود رقت انگیزی هست ،شما به بزرگی خودت ببخش

من از طرفش ازت معذرت میخوام.

نمیدونی الان دیدم کاربریت هنوز هست چقد خوشحال شدم

من به فدای تو ،بمون برامون😘😘😘😘