2777
2789
آره دیگه مثله قبل نیس  کاربری منم حذف شده ماله ساله نودو هفت بود از تعلیقی در نمیاد هیچوقت؟

منم واس97بودم

ب نینی یار بگو

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خدا با دوتا آدم حسابی دوست می شیم ۴ تا چیز ازشون یاد می گیریم میایم می بینیم رفتن 😣 دلشون شکسته& ...

دقیقن👍 اوپرا رو هم خیلی دوس دارم اگه اونم نره😢 من بیشتر اوقات تاپیکای قدیمو میخونم محتوای تاپیکا و کامنتا چقد فرق داشته ، علی مامانم نیس انگاری

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
افتخار آشنایی با شما رو ندارم عزیزم 😍

فدایی داری... 

مدیر فعلی سایت پرژک هستم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اینم یکی از فسیلای سایتها😒 @مرمری1372    

واقعا اره😂

انقدری که چشمم به امضاهاتون افتاد صلوات فرستادم هاله ای نور دور صورتم حس میکنم🙂، باتشکر از عذاب وجدان که یدونشو هم رد نکرد🥲
دقیقن👍 اوپرا رو هم خیلی دوس دارم اگه اونم نره😢 من بیشتر اوقات تاپیکای قدیمو میخونم محتوای تاپیکا و ...

اتفاقا یادت باشه چند وقت پیش یک نفر پرسید کجای تهران خوبه واسه خونه خریدن اوپرا بانو گفتن فلان منطقه کوچه هاش تنگ و ترشه فلان جا خوب نیست از آزادی به پایین کلا تهران نیست 

وای وای چه داستانی درست کردن براش .

همون موقع گفتم ایشون هم میره .

من خودم قبلا روزی ۳ . ۴ بار سر میزدم نی نی سایت الان ۴ روز یکبار .

انقدر که جو متشنجه 

کسی نمیدونه چ جوری میشه داستانشو خوند هیچوقت نتونستم الانم ک رفته

درخواست دوستی قبول نمیکنم😊خواهرم برگرد زشته نرو بشین همه تاپیک هارو بخون من ممکنه مشکل دوستم هم اینجا تاپیک بزنم ولی اینجا مال دو نفره واسه اینکه شناسایی نشیم