2777
2789
عنوان

پرده بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 80 پست

ااخه  کی بهت گفت که اینکارو کنی

بعدشم شایداسیب دید .  ه باشه شاید پاره شده بهتره که بری مطب دکتر تا ببینه و خیالت راحت شده دختر گلم  

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢
چی از بین میره  رابطه داشتی؟ یا اتفاقی افتاد ک پرده بکارتتو از دست دادی

با سرنگ از بین رفته

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیخی باو

یا داری یا نداری همین ک خدا بدونه کافیه

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
من ک نمیدونستم بخدا فقط میخواستم خوب شم

ی سر برو پیش ماما اون میفهمه ک پاره شده یا ن 

اگه خدایی نکرده پاره شده بگو نامه بنویسه برو پزشکی و اون نامه رو نشون بده و بگو بهت ی برگه بدن 

متاسفانه الان هستن ی سری از قومیتا ک اینچیزا خییییلی براشون مهمه و دخترو میبرن پیش دکتر ک ببینن سالمه یا ن بخاطر همون نامه دستت باشه بهتره

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

عزیزم هر کی هر چی میگه که نباید انجام بدی

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
خونریزیو نمیدونم ولی درد نداشتم

اگه خونریزی نداشتی اتفاقی نیافتاد خیالت راحت

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
خوشگلم نگران نباش ازبین نرفته منم هم سن وسالای شمابودم آب بافشارزیادویه دفعه ایی واردشد،حتی یه ذره خ ...

واقعا

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
توروخدا درکم کنین ب مامانم بگم پوست کلمو میکنه

واقعن مامانتون حق داره که پوستو از کلتون بکنه 

شما اهل قاجاری نیستین که ۱۳ سالتونه خوب میدونید که نباید به اونجا دست زده بشه 

خودت میگی پرده به این الکی نیست که بدون درد با یه سرنگ پاره شه 

نه من ندارم رابطه ایی هم نداشتم یه بار رفتم پزشک قانونی روم نشد ..از کجا فهمیدم ندارم دوستم که ماما ...

باز خوبه شما ژنتیکی نداری😂من دوستم ژیمناستیک کار میکرد اونم میگف از دست دادم 😑😐

مینویسم.                                                                بر فرازاسمان 💙استقلال💙ابی ترین عشق جهان.           فرهاد مجیدی عشقمه💙🌟🌟
با سرنگ از بین رفته

خب چرا اینکارو انجام دادی ؟

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

مرسی از راهنماییتون واقعا ممنونم😘😘😘

چن سال دیگه تشخیص میده ک از طریق رابطه نبوده؟؟

عزیزم کلا پزشک قانونی میفهمه از طریق رابطه بود یا نه حتی اگه چندسال بگذره 

اما اگه خونریزی نداشتی شاید یا کلا نداشتی یا اتفاقی نیافتادع 

و مدل پرده بکارتت حلقوی بوده 

با سرنگ از بین رفته

برای درمان عفونت قارچی هم مترونیدازول تاثیری نداره قرص متروماکسی باید استفاده کنی دقیقا منم هر سری عفونت قارچی میگیرم و فقطم با متروماکسی خوب میشه اما بعدش باید رعایت کنی همیشه خودتو خشک کنی لباس زیرتو تند تند عوض کنی و خودت با صابون بشوری