سرنگو تا ته کردم اخه تورو قرآن کمکم کنید بقیه فک میکردن پسرم بهم کمک نکردن بخدا خواب ندارم کمکم کنین
بسم الله 😳😳😳😳😥😥😥
چرا حالا اینکارو کردی تو دختر 😓
🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
مسخرها همه زنیمچیش ممنوعه اصلا مردم باشه شماها بابا ندارید یا داداش چرا اینقد دوس دارید فضای اطرافم ...
حمله نکن .قانون سایته و نی نی یارها اعلام کردن
من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹
من بمیرمم پزشک قانونی نمیرم😂😂😂😂 من داشتم فکر کنم از دست دادم
نه من ندارم رابطه ایی هم نداشتم یه بار رفتم پزشک قانونی روم نشد ..از کجا فهمیدم ندارم دوستم که ماما بود چککرد بهم گفت به مادرم گفتم گفت خودشم نداشته و همینطور مادر بزرگم
کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
خوشگلم نگران نباش ازبین نرفته منم هم سن وسالای شمابودم آب بافشارزیادویه دفعه ایی واردشد،حتی یه ذره خون هم اومد ولی سالمه...استرس نده ب خودت ولی حتماب مامانت بگو نترس