امروز این اتفاق واسم افتاد...نره خر نفهم...فکر نمیکرد شوهر داشته باشم...شوهرم بغلم نبودو یکم فاصله داشت باهام...بعد نره خر اومد مزاحم شد شروع به حرف زدن کرد که وقتی شوهرم دیدی طی چند حرکت سامورایی زیر چششو سیاه کرد...بدبخت وسطا مادرشو صدا میزد...مونده بودم بخندم یاجدا کنم یا پسره رو بزنم...حالا فکر میکنم میبینم چقد لگدو مشت خورد...رای شما ام اتفاق افتاده؟
می خوام بهتون انرژی مثبت بدم🙂✨چشماتونو ببندید و ب چیزای خوب فکر کنید تا انرژی مثبت بدم🙃😍..............واقعا چشاتو بستی؟؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی من میتونم بهت انرژی مثبت بدم؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی میتونم بهت انرژی مثبت بدم میشه بگی چی زدی که داشتی رویا میدیدی؟؟🙂😂🚶(حالا بخاطر ناراحت نشدنت بهت انرژی مثبت میدم)انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت😂💔بیا دادم استفاده کن🤭🤣
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
جوانه میزنم 🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
بله منتها نامزدم پیشم نبود و البته اون موقع هم نامزد نبودیم دوست بودیم
خودم با پشت دست زدم تو دهن طرف و جوری که نگین انگشترم جوری خورد به صورتش که خون دماغ شد پیرمرد هم بود😐
اون موقع ۱۷ سالم بود زیاد میزدم آدمارو الان ۱۹ سالمه آروم شدم🙈
تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰ منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم