2777
2789
عنوان

قاب ابرو

68 بازدید | 9 پست

خانوما تازه قاب کردم بد اول معلوم نبود الان میبینم یکم کوچولو بالا پایین شده اینو تو ترمیم میتونه درست کنه یا ن 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
ار میش

اینقدر نگران بودما خیلی کم بالا پایین شده خب اینو ک اون ارایشگره زده چطوری پس اونی ک پایینه رو یه کم بالا میبره؟؟ 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینقدر نگران بودما خیلی کم بالا پایین شده خب اینو ک اون ارایشگره زده چطوری پس اونی ک پایینه رو یه کم ...

ار تو ترمیم عیبارو درست میکنن

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

ار تو ترمیم عیبارو درست میکنن

اخه کلفتو نازک نیس بالا پایین شده اونی ک پایین شده دیگه با دستگاه مواد زده نمیتونه ببره بالا؟؟؟؟ 

اخه کلفتو نازک نیس بالا پایین شده اونی ک پایین شده دیگه با دستگاه مواد زده نمیتونه ببره بالا؟؟؟؟&nbs ...

خب میتونه دیگ 

اونی ک پایین تره رو میتونع عین اون کنه

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

خب میتونه دیگ  اونی ک پایین تره رو میتونع عین اون کنه

خدا کنع اینقدره از صبح عکس گرفتمو و تو اینه نگاه کردما

حساس نشو ابروی طبیعی هم جفت نیست شما چه انتظاری ازتتو داری

وای ن ها مگه قاب نمیکنن جفت بشه برا چی پس خودمونو میندازیم زیر سوزن 🤣🤣