2777
2789
عنوان

هفت سین

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 40 پست
سلام گلم خوبی اشکال نداره قشنگه

سلام عشقم والا خوب بودم دوباره بهم ریختم الان😐دقیقا الان زنگ زده حوصله سر نرفته گفتم چرا رفته گفت پس دوستم زنگ زده میگه شما که شام ندادین یا بیاین خونمون یا بیاین بعد شام بریم بیرون 

بنظرت برم بچسبم به شوهرم اونارم محل سگ ندم همش تو گوشی باشم!؟

قبلا خیلی باشون حرف میزدم الان برم در حد یکی دو کلمه حرف بزنم 

یا بازم نقشه شوهرمو زنس بنظرت 

اخه به آدم عاقل چرا باید اینهمه اصرار کنه لو بره 

یعنی هیچ جوره نمیتونن همو ببینن!؟

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

سال خوبی داشته باشی دکی 😄😍😚

قربونت خانم خوشگله ❤️😍دلبر سایت 😍💋همچنین عشق من👩‍❤️‍💋‍👩💫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای قیمتا وحشتناک شده تازه رزینی یک و نیم بعد مثلا سال بعد هم تکراریه هم استفاده ندارن

بله درسته . من خودم اصلا سفالی و رزین دوست ندارم.  

طرح های استیل و مدرن بنظرم خوشگلترن

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
وای قیمتا وحشتناک شده تازه رزینی یک و نیم بعد مثلا سال بعد هم تکراریه هم استفاده ندارن

goldaccessory400  اینستا 

ما تولید کننده انواع شلف هستیم هفت سینم تازه آوردیم ارسال به سراسر کشور داریم مخصوصا همدانو تبریز مشتریامون زیادن قیمت فروشمون ۱۱۰.۰۰۰ هست

جا سبزه ای آیینه رحل قران دوتا جا شمعی ۶تا سین داره 

میشه برای حاجتم حمد بخونی گلی؟
سلام عشقم والا خوب بودم دوباره بهم ریختم الان😐دقیقا الان زنگ زده حوصله سر نرفته گفتم چرا رفته گفت پ ...

بنظرم بری بهتره خودتو عذاب نده حرص نخور

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
حالا من نمیدونم شما کدوم سفالیا رو میگید و دیدید. اما اینی ک من دیدم ستش کامل بود، 4تا پرنده بزرگ، ا ...

میدونم کدوما رو میگی . 

اره خودت درست کنی ذوقش هم بیشتره . هم سرگرم میشی 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
بنظرم بری بهتره خودتو عذاب نده حرص نخور

مامانم زنگ زدم میگه نرو 

میگه محکم وایسا 

میگه اینا باز برنامه دارن واسه دیدن هم 

مامانم زنگ زدم میگه نرو  میگه محکم وایسا  میگه اینا باز برنامه دارن واسه دیدن هم

والا باز صلاحه خودته حتما بهتر میدونی عزیزم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
قربونت خانم خوشگله ❤️😍دلبر سایت 😍💋همچنین عشق من👩‍❤️‍💋‍👩💫

مرسی عزیزدلم😍💕

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

goldaccessory400  اینستا  ما تولید کننده انواع شلف هستیم هفت سینم تازه آوردیم ارسال به ...

😍چقد خوب

روزیتون پر رونق

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

بله درسته . من خودم اصلا سفالی و رزین دوست ندارم.   طرح های استیل و مدرن بنظرم خوشگلترن

استیلم خیلی قشنگه ولی من گیرم نیومد☹