2777
2789
عنوان

هفت سین

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 40 پست
این چیزا روسخت نگیرید من ی ایده جالب دیدم ولی بلد نیستم عکس بزارم اگه دوس داری تا توضیح بدم

بگو خوشگلم 

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو همینا بچین 😍 

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

https://uupload.ir/files/ab7v_892ebd25-6b6c-447f-8918-d31b944d1db9.jpeg

وااای خیلییی خوشگلن من خیلی خوشم اومد

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
گذاشتم خوشگلم 

سلام گلم خوبی

اشکال نداره قشنگه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
بگو خوشگلم 

ظرفاتو دیدم پشیمون شدم😄ظرفای خودت خوشگلن

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...

خدابده برکت تواین ظرف های ژله لیوانی کمی با اکلیل اینا تزیین کن بشه ظرف هفت سین 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
چجوری 

سفالی بود طرح مورد علاقه من. سفال خام همون شکلو خریدم و پرنده های ریزی ک روش زده بودن رو بصورت خام اونم

رنگ اکرولیک هم خریدم. سفید برا ظرف، طلایی برا پرنده

کاغذ ترانسفر برا اون نوشته های نستعلیق روش هم همسرم گفت میخره برام. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
سفالی بیشتر از صد اصلا نمیارزه . 

وای قیمتا وحشتناک شده تازه رزینی یک و نیم

بعد مثلا سال بعد هم تکراریه هم استفاده ندارن

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

خوبه

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌                               
سفالی بیشتر از صد اصلا نمیارزه . 

حالا من نمیدونم شما کدوم سفالیا رو میگید و دیدید. اما اینی ک من دیدم ستش کامل بود، 4تا پرنده بزرگ، اینه شمعدون، ظرفایی ک روش طرح شعر نستعلیق بود و روو هرکدوم ی پرنده. خودم مشابهش رو درست کنم برام بصرفه تره

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
جدی  مرسی فداتشم💋😍❤️

سال خوبی داشته باشی دکی 😄😍😚