2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم سقط کردم خون زیادی از دست دادم 

عزیزم متاسفم. منم اولی رو سقط کردم بعد خدا بهم ی دختر ناز داد. بهش فکر نکن گلم میدونم سخته منم گریه کردم و ناراحت شدم اما زود فراموش کردم و بعد ۴ماه ا

خدا در قلب انسانهاست
منم اینحوریم.ببین صبح ناشتا 21 عدد مویز بخور براحافظت پوست مو خوبه گرمه بدنتم درمقابل سرماخوردگی ایم ...

باشه عزیزم خیلی ممنون از توصیه های خوبت

شما هموگلوبین تون چنده می دونین؟

باشه عزیزم خیلی ممنون از توصیه های خوبت شما هموگلوبین تون چنده می دونین؟

ی موقعی10

ولی خب الان فکرکنم بیشتره

انقدر خوردم همهدچیز ک چاق شدم شدم 64

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
عزیزم متاسفم. منم اولی رو سقط کردم بعد خدا بهم ی دختر ناز داد. بهش فکر نکن گلم میدونم سخته منم گریه ...

افسردگی گرفتم عزیزم با بی خوابی  خدا می دونه دارم چی می کشم

خدا برات حفظش کنه 

دقیقا همین طوریه شمام کم‌خونی دارین؟

من تقریبا ۶ سال پیش داشتم دارو مصرف کردم خوب نشدم یعنی تا قطع میکردم باز همون بودم ۱ سال تمام شیره خرما خوردم و کامل کامل خوب شدم 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
فکر کنم مثل افسردگیه تو بعضی ها باعث پرخوابی میشه تو بعضی ها بی خوابی  من که یه بار کم خون شدم ...

منم همین طوریم عزیزم نمی دونم چیکار کنم هر دفعه پریود میشم حالم بدتر میشه 

از همه بیشتر بی خوابی کلافم کرده 

منم همین طوریم عزیزم نمی دونم چیکار کنم هر دفعه پریود میشم حالم بدتر میشه  از همه بیشتر بی خوا ...

تو یادمه قرص میخوردی برای خواب

چرا هنوز وقتی خوابت تنظیم نشده بود قرصتو قطع کردی؟

من سه چهار سال قرص خواب میخوردم