2777
2789

و اینکه هر چقد ما به صوت اون زبان گوش بدیم و تکرار کنیم ب همون اندازه میتونیم صحبت کنیم فرض کنید سره یه سفره نشستید هدف خوردن غذا هستش کلی غذا رو میز دارید بلاخره باید سیر بشید و همه ی غذا ها سیرتون میکنن قطعا از اونای ک دوس دارید شروع میکنید ب خوردن،هدف خوندن زبانم یادگیریه حالا رو سفره چن تا منابع هستش ببینید از کدوم منابع بیشتر علاقه دارید شروع کنید همه ی منابع قطعا باعث میشه ما زبان یاد بگیریم مهم اونکه ما با علاقه بخونیم و انگیزه ک بنظرم گوش‌دادن ب مکالمه و فیلم و موسیقی عالیه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اها خیلی ممنون

خواهش میکنم مکالمات از اون زبان تهیه کنید گوش بدید تکرار کنید یه دفتر بردارید جملات روزمره ی هر روز استفاده میکنیم رو تو دفتر بنویسید هر روز یک مکالمه تهیه کنید و گوش بدید تکرار کنید اونقد تقلید کنید ک عینه همون مکالمه کلمات رو بگید از مکالمه شروع کنید بنظرم بهترین حالته برای شروع 

من ب همین روش تونستم زبان ترکی استانبولی یاد بگیرم اصلا هم ترک نبودم ولی دارم رو آلمانی تلاش میکنم،ا ...

انشالله که یاد می گیرید.

من هم قصد دارم چینی و کره ای یاد بگیرم

استارتر عزیزم‌بنظر‌ من حتی اگر شده یک ترم اون زبان موردنظر رو‌ برید  زیر B2 معمولا خودخوانی توی زبان های سخت باعث میشه که افراد اشتباه های فاحش تلفظی و گرامری پیدا کنن مخصوصا اینکه شما باید بنویسی و کسی براتون اصلاح کنه ،  که بعدا درست نمیشه من خیلی دیدم کسانی که توی اینستا دارن درس میدن خودشون هنوز غلط دارن این یکی از عواملش اینکه زیر یک حدی خودخوانی رو شروع کردن 

موفق باشید