2777
2789
عنوان

کسیو میشناسید

80 بازدید | 15 پست

کسی میشناسید پیدا کنه 3ساله سه تا تیکه طلا سنگین گم  شده ازم مطمعنم گم نکردم  ازم زدن یکی گف من میذونم کیه اما بهت نمیگم بذار حالت بهتره نفهمی همشون هدیه مادر شوهر و خواهر شوهرم سر عقدم بود تو عروسی خواهر شوهرم شهرستان پوشیدم گذاشتم چمدونم اومدم شهرمون نبود  هرچی هم ب مادرشوهرم میگفتم بگرد گف گشتم و بعدش داد قال ک ن خونه ما گم نشده اخه وقتی چمدونم میبستم برگردم کسی خونه نبود من نصف مراسم بود برگشتم اشیا 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😐😐😐😐😐

حداقل بگه چی شده نمیدونی چ قدر تو فکرشم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

دیگه تا الان فروختن حتما

اشکال نداره فقط بدونم کار کی بوده یا چ بلایی سرش امده

دیگه تابلوعه کار کیه هر کر خریده خودشم بر داشته از لجش پیشو نگیر پیس شوهرت خراب میشی 

اخه هر کدومش ویه نفرشون خریده بود  خونشون هم خالی بود گاهی فکر میکنم جن ها برداشنن

خودتو گول میزنی جن چی عزیزم 

یعنی کی برداشته  مادرش یا خواهرش

مهم نیس دیگه شما هم که از جیب ندادی کادو بوده بیخیال باش 

اخه هر سری جوری نشون میدن ک من بی دست و پام و ز قصد گم کردم چون سمت اونا بهم داد

دیگه اگه بر داشتن و هی متلک هم میگن خیلی رو دارن مطمعنی شوهرت برنداشته واسه کاری 

ن بابا شوهرم نیاز نداره اصلا . تازه من خودم پیشنهاد کل طلاهام واس ی کاری ب شوهرم دادم کلی دعوام کرد گف  زشته دیگه نگو