2777
2789
عنوان

فال گیرها واقعا کارشون درسته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 97 پست

خوشت اومد ک شوهرت میخاد بمیرع ?? 

ینی انقد جون انسان براتون بی اهمیتع

عمو تهرونمون دیگ شیری شدع دلم ع مردم شیری پرع رفتارشون همع شیری طورع یکی میخاد اعصابمو شیری کنع انها ب من خندیدن چون متفاوت بودم من ب انها خندیدم چون همع مث هم بودن                            من حقیقتا رو میگم ب من چ حقیقتا تو جامع فحشع  تنهایی عشقع وقتی خودمو دارم بقیع رو میخام چیکار?  بعضی چیزا از بیرون سفیدع از درون سیا                    بعضیا يه جوري اصرار دارن که بايد بچشون پسر بشه، انگار سلسله‌ی پادشاهيش بدون پسر منقرض ميشه   
وا😑😑😑از کجا میدونی شوهرت میمیره دور از جونش  @______negar______    

پشم_هاااایم#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من فال دیوان شمس و حافظ میگیرم گاهی اما فقط ازش مثبت برداشت میکنم به بقیشم اعتقاد نداشته باشین که جز اعصاب خوردی و انرژی منفی چیزی نداره💕

جهان سوم کشور نیست شخص است

دروغ محضه

فقط خدا از آینده خبر داره

اینا همه کلاهبردارن

و این دروغ ها رو به خاطر پول می گن

باور نکنید

پولتون رو هم هدر ندید

سال هاست که در زمینه طب سنتی مطالعه و تحقیق می کنم اگر سوالی در این زمینه داشتید در حد توان در خدمتم😊 طبیب نیستم اما بشدت علاقه مند