2789
عنوان

بیاین دعا

47 بازدید | 9 پست

بیاین واسه هم صلوات بفرستيم

بگيد تا بفرستم

واسه امضاي منم  صلوات بفرستيد  لطفا ممنون دوستان

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدایا مادر و‌لرادر منو راضی کن بحثای قومیتی رو‌کنار بذارن ب خواستگاری عشقم رضایت بدن من مرد پاک‌و کاری تو رو انتخاب کردم🙏🏻به حق این عید 

حاجت سنگینی دارم برام  دعا کنید🙏🏻من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام.. .

واسه حاجت منم یه ایت الکرسی میخونی عزیزم منم دعات کردم به کسی که لیاقتت رو داشته باشه برسی

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست انقدر سیر بخند که غم از رو برود😐😐😐در حال کاهش وزن هستم تا برسم به وزن هدفم یعنی ۷۵ تو هم برام دعا کن 🙏🙏🙏🙏🙏هر چقدر هم سخت باشه واسه خدا کاری نداره خدایا به خودت سپردمش 🤲🤲🤲🤲🤲🤲همسرم اگه عشقت کورم کنه مهم نیست حس بودنت قشنگ تر از دیدن دنیاست حالا که زحمت کشیدی این همه نوشته رو خوندی واسه سلامتی و عاقبت بخیری و خوب موندن زندگی ام یدونه صلوات بفرست منم دعات میکنم😘😘😘😘😘😘😘😘
خوندم برات

مرسی مهربون منم برات دعا میکنم به هر چی که تو زندگی میخوای و به صلاحته برسی اللهم صل علی محمد وال محمد

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست انقدر سیر بخند که غم از رو برود😐😐😐در حال کاهش وزن هستم تا برسم به وزن هدفم یعنی ۷۵ تو هم برام دعا کن 🙏🙏🙏🙏🙏هر چقدر هم سخت باشه واسه خدا کاری نداره خدایا به خودت سپردمش 🤲🤲🤲🤲🤲🤲همسرم اگه عشقت کورم کنه مهم نیست حس بودنت قشنگ تر از دیدن دنیاست حالا که زحمت کشیدی این همه نوشته رو خوندی واسه سلامتی و عاقبت بخیری و خوب موندن زندگی ام یدونه صلوات بفرست منم دعات میکنم😘😘😘😘😘😘😘😘
امضای منم بخونید ۱۲ روزه کورتاژ شدم 😭😭😭

اخی عزیزم انشالله که دوباره مامان بشی حتما قسمتت نبوده برات دعا میکنم خدا به زودی یه دوقلو بهت بده بیا خوشحالمون کنی

واسه حاجت منم یه ایت الکرسی میخونی عزیزم منم دعات کردم به کسی که لیاقتت رو داشته باشه برسی

خوندم عزيزم

امضای منم بخونید ۱۲ روزه کورتاژ شدم 😭😭😭

انشالله ك هر چه زودتر مادر بشيد

انشالله ك به زودي خوشحال بشيد