2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2908 بازدید | 192 پست
اینا هم ۴تا بودن 

اره خوبه ولی اون کارو از نزدیک ندیدن من یجا خوندم ۳ نفرمیرن پیش امام علی قسم میخورن ک دونفرو درحال س.کس دیدن نفر۴ میگه من دقیق ندیم فقط دیدم بی.ضه های اقا لای پای .خانوم بود میگه فرورفتنو ندیدم بعدسنگسارش نکردن فکر کن تا این حد😬

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗

@یاس۵۴۶مردا چه کارکشته شدن بهانه میارن باقلوا

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زدن تاپیک در این مورد ممنوع هست نی نی یار ۵ گفت فکر کم

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
زدن تاپیک در این مورد ممنوع هست نی نی یار ۵ گفت فکر کم

نه نه 

فیلم خیانت ممنوع هست ببخشید

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
فیلمشو چی بزنم میاد همش تاپیکاشو میبینم بعد تعطیل میشه

من دارم فیلمشو😐😐

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 
ن مرده شلاق زنه هم شلاقو فکر کنم جریمه دیگ سنگسار نمیکنن سنگسار خیلی یخته ثابت کردنش اینا زنرو و پسر ...

چ مسخره

کی میاد جلو یکی دگ با دوسپرش س کس کنه ک همچین قانونی گذاشتن

نکنه لخت شدن و داشتن تبادل اطلاعات عمومی میکردن😒😒😒😒😒

ندانم گرا....
در مورد چی 

فکر کردم گفته خیانت بعدش دقت کردم گفته بود فیلم خیانت اینا نزارید و دربارش تاپیک نزنید

من فیلم رو دیدم فک کنم بچه هم دارن چون زنه انگار میگ امین خوابه،ولی خب ی چیز جالب هست اینه ک پسره پوشیده آماده رفتن هست و مرده انگار از در پشتی بالکنی چیزی میاد تو خونه

من فیلم رو دیدم فک کنم بچه هم دارن چون زنه انگار میگ امین خوابه،ولی خب ی چیز جالب هست اینه ک پسره پو ...

نه حدس من اینه مرده با پلیس ریخته تو خونه بعدش رفته بود بیرون پسره پوشیده  اون کسی که فیلم میگیره رو میاره معلومه برادرشوهری کسی هسته 4نفر باشن شاهد آورده بود