2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2908 بازدید | 192 پست
معلومه خوش اخلاق هم هست شوهرش مگر نه اگه بد اخلاق بود همون جا میکشتش نه که زنگ بزنه پلیس  در ض ...

دقیقا اخه همه دارن میگن شوهرس خوشتیپ بود نمیگم خاک توسرش بعدشم اینو بدون شوهرش دوستش نداشته گفته پلیس بیاد اتفاقا خیییلیهم زرنگ بوده میگفته میرم خونه زنمو میکشم یاپسررو بخاطر دونفر هرزه میوفتم زندان ولی اینجوری بی دردسر طلاق

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗
منم این برنامه رو خریدم ولی نتونستم درست تنظیماتشو وارد کنم ونشد اصلا

تو تنظیمات زده اول باید اسکن گوگل پلی و از گوشی طرف خاموش کنی وگرنه خطا میده ، بعد یه برنامه هس ک رو گوشیش نصب کنی فقط هر چی اجازه میخواد باید بهش بدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا اخه همه دارن میگن شوهرس خوشتیپ بود نمیگم خاک توسرش بعدشم اینو بدون شوهرش دوستش نداشته گفته پلی ...

نه تو فیلم هم میگه یه ماهه دنبالتم 

خوب کاری کرده نرفته انقدرها بودن با  همدستی دوست پسرش شوهرو کشتن 

نه تو فیلم هم میگه یه ماهه دنبالتم  خوب کاری کرده نرفته انقدرها بودن با  همدستی دوست پسرش ...

چ مرد زرنگ و عاقلی نگا واستاد سربزنگا مچشو گرفت نزنه زیرش افرین👏👏👏

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗
تو تنظیمات زده اول باید اسکن گوگل پلی و از گوشی طرف خاموش کنی وگرنه خطا میده ، بعد یه برنامه هس ک رو ...

اصلا نشد 

منم بیخیال شدم

گوشیشم کلا سوخت

ولی بازهم باهمون گوشی ساده ب زنه زنگ زده بود وتماسارو پاک نکرده بود

منم ایندفه دبگه چشم بروی همه چی بستم و رفتم زنخ رو بی ابرو کردم و ب خانواده شوهرمم گفتم مهریه هم اجرا گذاشتم 

بسه دیگه هررررچقدر خون دل خوردن ودم نزدم

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی  
خوب اولن کاراون خانوم خوب نبوده ولی مخالفم بانظرت همه چی مگ خوشتیپیه شاید دوست پسرش مهربونتر بوده اگ ...

کاربر نی نی سایت بی شعور میشه انقدر لایکم نکنی احمق 

چ مرد زرنگ و عاقلی نگا واستاد سربزنگا مچشو گرفت نزنه زیرش افرین👏👏👏

حتما قبلا شک کرده این میزده زیرش اینم تو خونه با پلیس ریخت دست دوست پسر دست بند زد بنظرت حکمشون چی میشه دوست پسر رو اعدام میکنن 

حتما قبلا شک کرده این میزده زیرش اینم تو خونه با پلیس ریخت دست دوست پسر دست بند زد بنظرت حکمشون چی م ...

ن مرده شلاق زنه هم شلاقو فکر کنم جریمه دیگ سنگسار نمیکنن سنگسار خیلی یخته ثابت کردنش اینا زنرو و پسره و لخت دیدن باید قشنگ س.کسو از نزدیک ببینن

ن مرده شلاق زنه هم شلاقو فکر کنم جریمه دیگ سنگسار نمیکنن سنگسار خیلی یخته ثابت کردنش اینا زنرو و پسر ...

واسه سنگسار شهادت ۲مرد کافیه اینها شوهره با یه سرباز و یه پلیس و یکی که فیلم میگرفت 4نفر بودن ولی دوست پسرش لخت نبود لباس تنش بود زنه هم خاک توسر لباس زیر تنش بود 

حالاشاید بعدا پسره پوشیده بود 

چجوری میداش کنم تو گوگل یا اینستا چی بزنم

@نی_نی_یار_3 ی کاربری هست بادوتاکاربری تند تند لایکم میکنه تعلیقم شده این چیه؟

واسه سنگسار شهادت ۲مرد کافیه اینها شوهره با یه سرباز و یه پلیس و یکی که فیلم میگرفت 4نفر بودن ولی دو ...

ن میگن برای سنگسار ۴ .بعدم لباس تنشم نباشه حتی بغل همم باشن حساب نمیشه میگه بایداون کارو ببینی انجام بدن😡

@نی_نی_یار_3   ی کاربری هست بادوتاکاربری تند تند لایکم میکنه تعلیقم شده این چیه؟

از صبح ده تا تاپیک زدن واسش 

منم لایک میکنه ساییده ما رو 

ولش کن یا تعلیق شده یا رباته 

بزار انقد لایک کنه کف کنه 

از صبح ده تا تاپیک زدن واسش  منم لایک میکنه ساییده ما رو  ولش کن یا تعلیق شده یا رباته&n ...

اعصابم بهم ریخت