2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2908 بازدید | 192 پست
 یه زنه چند روزه فیلمش دست به دست میشه دیدین به شوهرش خیانت کرده شوهرش با پلیس ریخته تو خونه دی ...

میشه اون فیلمرو بگی هرچی دنبالش میگردم پیدا نمیکنم

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره میدیدی مرده چجوری ابروی زنشو برد پیش پلیس و سرباز زنش لخت بود در و هم نمیبست  حالا زن ها چ ...

فیلمشو چی بزنم میاد همش تاپیکاشو میبینم بعد تعطیل میشه

وزن فعلی۸۳🤦‍♀️وزن هدف ۶۵🙆‍♀️گروه رز قرمز🌹
دقیقا منم هی تاپیکارو میبینم تعطیل میشه 

چجوری میداش کنم تو گوگل یا اینستا چی بزنم

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗
دقیقا منم هی تاپیکارو میبینم تعطیل میشه 

دیروز تو تاپیک لینکش رو گذاشتن نبینید واسه چی میخایید ببیند منم اگه لینک مستقیم دانلود نبود نمیدیدم آدم کنجکاو میشه میبینه بعد پشیمون میشه دیدن بیشتر باعث ابروریزی بیشتر زنه س 

شاید توبه کرده باشه 

ببخشید ولی گوه اضافی خورده ام بدون تو نمیتونه نفس بکشه چرا این کارو کرده

نمیدونم میدونم دوستم داره اما نمیخوام گول بخورم همش این روزا میپرسه تو دوست داری من چجوری باشم میخوام جوری باشم ک تو میخوای نمیذارم دیگ اخم ب چهره ات بیاد نمیذارم اب تو دلت تکون بخوره منتظرم ببینم چیکار میکنه

دیروز تو تاپیک لینکش رو گذاشتن نبینید واسه چی میخایید ببیند منم اگه لینک مستقیم دانلود نبود نمیدیدم ...

وا خوب منم دوست دارم ببینم مگ چیه ؟خودش هرزگی کرده بفکر ابروش نبوده شوهرش بفکر ابروش نبوده من بفکر ابروش باشم ؟بدرک

وا خوب منم دوست دارم ببینم مگ چیه ؟خودش هرزگی کرده بفکر ابروش نبوده شوهرش بفکر ابروش نبوده من بفکر ا ...

اره منم به همین چیزی که‌ گفتی فکر کردم نگاه کردم ولی اعصاب آدم خرد میشه شوهرش خیلی سرتر بود 

هر زه همش هم میگه امیرحسین توگوگل سرچ کن میاد فیلت رشکنت باید روشن باشه 

اره منم به همین چیزی که‌ گفتی فکر کردم نگاه کردم ولی اعصاب آدم خرد میشه شوهرش خیلی سرتر بود  ه ...

خوب اولن کاراون خانوم خوب نبوده ولی مخالفم بانظرت همه چی مگ خوشتیپیه شاید دوست پسرش مهربونتر بوده اگ شوهرادم بد قیافه باشه باید خیانت که ک میگین شوهرش سر بود زنه هرزه بوده حالا شوهرش چ خوشنیپ چ بد تبپ کارخودشو میکرده

اره منم به همین چیزی که‌ گفتی فکر کردم نگاه کردم ولی اعصاب آدم خرد میشه شوهرش خیلی سرتر بود  ه ...

اقا نمیاد یکی لینکشو بزاره بعد زود پاک کنه😕

خوب اولن کاراون خانوم خوب نبوده ولی مخالفم بانظرت همه چی مگ خوشتیپیه شاید دوست پسرش مهربونتر بوده اگ ...

معلومه خوش اخلاق هم هست شوهرش مگر نه اگه بد اخلاق بود همون جا میکشتش نه که زنگ بزنه پلیس 

در ضمن بد اخلاق هم باشه زن حق نداشت خیانت کنه فرقی نمیکنه چه زن چه مرد 

نمیگم که اگه شوهرش بد قیافه باشه مجازه خیانت کنه خیانتکار رو باید آویزون کرد چه زن چه مرد 

حرومزاده نمیخایش طلاق بگیرید چرا اخه خیانت خدا لعنت کنه هر چی خاعنه