a6831 مدیر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 1873 عنوان مردادیا | مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 86 پست چطورین مردادیای عزیز 😘😘(خودمم ماه مردادم❤️❤️ 1399/12/21 | 12:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niniنینی عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 4126 شوهرم مردادیه عاشقشم...... بنظرم خسیسه مردادیا دل رحمیشونه تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه
بهار۸۱ عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 11581 برا این پرسیدم که منم یه رفیق صمیمی داشتم که الان باهم حرف هم نمیزنیم 😔 آخی🥺🥺دختر؟ 🖤🖤👋🏻 آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
penelope68 عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 3099 منم ۱۵ 😉 چه سالی؟من ۶۸ کسی که زیبایی اندیشه دارد ، زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمی گذارد . *شهید مرتضی مطهری*
a6831 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 1873 شوهرم مردادیه عاشقشم...... بنظرم خسیسه مردادیا دل رحمیشونه ولی من اصلا خسیس نیستم پول اضافه داشته باشم برا فامیل همسایه هم کادو میگیرم🤓
بهار۸۱ عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 11581 👍دختر انشالله دوست بشی باشولی من که هیچ وقت سمت دوستم نمیرماز مردادیا هم ترسیده شدم😓😓خودمم دی ماهم میدونم خرافاته اما نمیدونم چم شده 🖤🖤👋🏻 آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
a6831 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 1873 چه سالی؟ من ۶۸ مطمئنی ۶۸ هستی و ۱۵ سالت هست🧐🧐مامان من سال ۶۷ هستش
niniنینی عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 4126 ولی من اصلا خسیس نیستم پول اضافه داشته باشم برا فامیل همسایه هم کادو میگیرم🤓 خخخ نوشتم مثلا نوشتم خصوصیت اینجوری شده.... اتفاقا مردادیا خیلی دست و دل بازن تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه
a6831 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 1873 انشالله دوست بشی باش ولی من که هیچ وقت سمت دوستم نمیرم از مردادیا هم ترسیده شدم😓😓خودمم دی ... غرور مرداد ماهی رو درک نکردی عمرا من برم باهاش دوست شم😖
penelope68 عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 3099 مطمئنی ۶۸ هستی و ۱۵ سالت هست🧐🧐مامان من سال ۶۷ هستش عزیزم منظورم ۱۵ مرداد بود کسی که زیبایی اندیشه دارد ، زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمی گذارد . *شهید مرتضی مطهری*
a6831 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 1873 خخخ نوشتم مثلا نوشتم خصوصیت اینجوری شده.... اتفاقا مردادیا خیلی دست و دل بازن 😂😂😂
بهار۸۱ عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 11581 غرور مرداد ماهی رو درک نکردی عمرا من برم باهاش دوست شم😖 😂😂غرورتو برم من که غرور رو زیر پا گذاشتم گفتم دوسش دارم گاف عین خیالشم نبود 🖤🖤👋🏻 آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر