2777
2789
عنوان

گوشی بازا

33 بازدید | 4 پست

من الان y9 هواوی 2019دارم  ب نظرتون با گوشی ردمی نوت 9اس عوض کنم یانه ؟؟ گوشی فعلیم عالیه تا حالا گیر نکرده هنگ نکرده و هیچ مشکلی نداشته خدا روشکر  من حتی کارم با گوشیم هس این عالی بود برام 

گوشی هواوی نوا7 آی چه طوره سری جدید هس  و از گوگل پشتیبانی نمیکنه

ب نظرتون هواوی بهتره یا  ردمی ؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

عشق من موبایل فروشی داره همیشه میگه گوشی های جدیدا همینو نوت و اینا اشغالن

زود خراب میشن😑

آهای تویی که داری این نوشته رو میخونی!!!! آره باخودتم! از خدا میخوام اگر به صلاحته به همه ی آرزوهای خوب و قشنگت برسی😍یه لبخند بزن 🤗فقط همین  به عشق همین لبخندت این امضارو نوشتم.       ❤️🧡💛💚💙💜🖤:) ما دوتا عاشق هستیم که همدیگرو خیلی میخوایم دعاکنید بهم برسیم❤️🌺ان شاء الله در1401/4/14ما بهم رسیدیم و خدا حاجت روامون کرده عشقم:) ❤️ما بهم میرسیم مطمعنم مخالفت ها تموم میشه و ماهم ازدواج میکنیم جانانم:) 💚به امید اینکه بیام سال 1401تاپیک بزنم که عقدمون ان شاء الله💛 👩‍❤️‍👨😍👍🧡وخدایی که بشدت کافیست🧡
عشق من موبایل فروشی داره همیشه میگه گوشی های جدیدا همینو نوت و اینا اشغالن زود خراب میشن😑

یعنی میگی همین گوشی ک دستمه بذارم بمونه خوبه؟؟ جدیدا ب درد نمیخوره؟؟ من صرفا چون قاب گوشی ها همه بر ایفون و ردمی و سری آ سامسونگ هس میخواستم عوض کنم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی میگی همین گوشی ک دستمه بذارم بمونه خوبه؟؟ جدیدا ب درد نمیخوره؟؟ من صرفا چون قاب گوشی ها همه بر ...

کلا حتی همینyهم میگه اشغاله

میگه اینا اصلا گوشی‌های خوبی نیستن! 

تازه خودش یک گوشی سامسونگ دستشه ازاین قدیمیا میگه اینا عالین جسدشون میارزه به این جدیدا

آهای تویی که داری این نوشته رو میخونی!!!! آره باخودتم! از خدا میخوام اگر به صلاحته به همه ی آرزوهای خوب و قشنگت برسی😍یه لبخند بزن 🤗فقط همین  به عشق همین لبخندت این امضارو نوشتم.       ❤️🧡💛💚💙💜🖤:) ما دوتا عاشق هستیم که همدیگرو خیلی میخوایم دعاکنید بهم برسیم❤️🌺ان شاء الله در1401/4/14ما بهم رسیدیم و خدا حاجت روامون کرده عشقم:) ❤️ما بهم میرسیم مطمعنم مخالفت ها تموم میشه و ماهم ازدواج میکنیم جانانم:) 💚به امید اینکه بیام سال 1401تاپیک بزنم که عقدمون ان شاء الله💛 👩‍❤️‍👨😍👍🧡وخدایی که بشدت کافیست🧡
کلا حتی همینyهم میگه اشغاله میگه اینا اصلا گوشی‌های خوبی نیستن!  تازه خودش یک گوشی سامسونگ دس ...

من اینو دو سال دستمه خیلی راضیم