2777
2789
عنوان

همدردی

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 44 پست
این کارارومی کنم.چپ چپ نگامون می کنن.اگه مثلابیرون باشیم دیربرسیم براناهاریاشام اخم وتخم می کنن که چ ...

بزار چپ چپ نگاه کنن اصلن ب نگاهشان توجه نکن مهم فقط شوهر ته چون در آخر با اون میری زیر یه سقف با اون یه عمر زندگی ات رو شریک میشی 

خدایا شکرت راضی ام ب رضای تو 
ن بابا من کلا کاری ندارم با پدرومادرو ابجی و ...دخالت نمیکنم خیلی خوبم😆🤭

خوبه خوشش به حال خواهرت البته بزا بزرگ بشه بعد میبینیم😎

گوهر دل را مزن بر سر هر سنگ نالایقی صبر کن پیدا شود گوهر شناس لایقی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار چپ چپ نگاه کنن اصلن ب نگاهشان توجه نکن مهم فقط شوهر ته چون در آخر با اون میری زیر یه سقف با اون ...

خیلی بهش اهمیت میدم بخدا.ولی اونم انگارهمشومتوجه نمیشه

میتونی ببخشی مادرتو؟من دلم نمی خواست اینجوری بشه اماواقعانمی تونم ببخشمش.دوران خوشموخراب کردن.روزعقد ...

امیدوارم به خوشی بری سر خونه زندگیت 

گوهر دل را مزن بر سر هر سنگ نالایقی صبر کن پیدا شود گوهر شناس لایقی
عزیزم مردا رفتار رو نمیفهمن بعضی وقتا باید زبانی بهش گفت ک اهمیت میدی 

درسته.همیشه بهش گفتم بیانذاریم کسی خوشیمونوخراب کنه.ولی میدونی خیلی سخته برامنم که هی بخوام بگم مادرموول کن خواهرموول کن.من می خواستم همشونوباهم داشته باشم

درسته.همیشه بهش گفتم بیانذاریم کسی خوشیمونوخراب کنه.ولی میدونی خیلی سخته برامنم که هی بخوام بگم مادر ...

اره میدونم سخته .از یه طرف بی پولی ک آدم نتونه بر سر خونه زندگیش سختتر .اگ میشه بدون عروسی برین سر خونه زندگی تون

خدایا شکرت راضی ام ب رضای تو 
اره میدونم سخته .از یه طرف بی پولی ک آدم نتونه بر سر خونه زندگیش سختتر .اگ میشه بدون عروسی برین سر خ ...

عروسی که برام مهم نیست دیگه.فقط منتظرم وام ازدواجمونوبدن خونه رهن کنیم.

آن شالله عزیزم به خوشی و شادمانی زندگیت رو شروع کنی و عاقبت بخیر بشی

ممنون که باهام حرف زدی.باورکن باملایمت بامادرم شروع کردم به حرف زدن امابا عصبانیت جوابموداد.به شماپناه اوردم سبک شدم.خداهرچی می خوای بهت بده😚😚

میتونی ببخشی مادرتو؟من دلم نمی خواست اینجوری بشه اماواقعانمی تونم ببخشمش.دوران خوشموخراب کردن.روزعقد ...

در واقع هنوز که سالها گذشته غصه میخورم. چند سال اول که همش من و شوهرم سر همین مسایل دعوا میکردیم. ۲ روز مونده به عروسی کذاییمون مادرشوهر و مادرم دعوا کردن عروسیمون رو زهر مار کردن . تازه با پررویی دو طرف ادامه هم میدادن . همه رو هم جمع شد که الان بعد از حدود ۲۰ سال جدیدإ با مادر شوهرم قطع رابطه کردم و با مامانمم سر سنگینم. نذار زندگیت داغون بشه. 

در واقع هنوز که سالها گذشته غصه میخورم. چند سال اول که همش من و شوهرم سر همین مسایل دعوا میکردیم. ۲ ...

اره می خوام جدی باشوهرم حرف بزنم.پایه زندگیموبذارم خراب کنن عاقبتش خیلی بدمیشه