2777
2789
عنوان

پاکسازی صورت

271 بازدید | 31 پست

مگه ربطی به چینو چروک داره؟؟؟ مگه فقط جوش ها رو نمیبره؟؟؟ اخه به زنداداشم گفتم میخوام عید انجام بدم با یه لحنی گفت میخوای صورتتو خراب کنی منم گفتم ن چه ربطی داره جوش سر سیاه و میبره کساییی ک کردن اون جوش سر سیاه بینی همون بار اول میره من عید برم یا ن 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم شنیدم پاکسازی زیاد صورتو چروک میکنه،ولی ماهی ی بار ک اشکالی نداره دیگه

ن من میگم اگه همون بار اول جوش هارو ببره فقط همون یه بار برم برا جوش ها سر سیاه بینیم 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
زیادیش شاید اما چند وقت یک بار لازمه

ن ببین من فقط برا جوش ها میخوام برم همون جوش سرسیاه بینیم بار اول میره؟؟؟ اگع بره همون یه بار میخوام برم 

فک نکنم یه بار تاثیر کنه عزیزم

نمیدونم والا دیروز گفتن با یه بار میره 

فک نکنم یه بار تاثیر کنه عزیزم

تو رفتی؟؟؟ 

ن ببین من فقط برا جوش ها میخوام برم همون جوش سرسیاه بینیم بار اول میره؟؟؟ اگع بره همون یه بار میخوام ...

عزیزم من برای جوش سر سیاه بینیم وکس سکه ای زغال از لوازم ارایشی خریدم آبش کردم و زدم روز بینیم یه لایه زخیم بعدش که سرد شد کندم همههههههه جوشا رفت

ن ببین من فقط برا جوش ها میخوام برم همون جوش سرسیاه بینیم بار اول میره؟؟؟ اگع بره همون یه بار میخوام ...

نمیدونم اما من صحبت کردم که برم گفت ماهی یه بار بیا چون پوستم نازکه

اما کلا پاکسازی لازمه پوست به مرور تیره میشه 

اره

چند بار رفتی تا رفت