2789
عنوان

بازی با کودک

129 بازدید | 21 پست

با بچه هاتون چطور سرگرم میشید؟

چ بازی هایی میکنید؟

بچه من معمولا سر بازی هاش نمیشینه و بیشتر شیطنت میخواد یا تلویزیون و موبایل

اگرم بازی مثل اب بازی و خمیر بازی باشه بشدت همه جا رو بهم مییریزه و من خسته و پشیمون میشم

میشه بازی ها رو ب اشتراک بذارین

بچه من ۲۲ ماهشه

پسر من ۱۸ماهشه ... کتاب میخونم براش اهنگ میذارم میرقصیم . حیاط داریم با کامیونش تو حیاط خاک بازی میکنیم آب بازی میکنم گلارو اب میدیم حیاطو جارو میکنیم توپ بازی میکنیم خونه سازی درست میکنیم اسب سواری بدو بدو بازی قایم موشک بازی و هزارتا بازی دیگه . 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

خیلی بازیا توی نت یا اینستاگرام هس به تفکیک گروه سنی.بچه تا ۴_۵سالگی معمولا موقع بازیای اونجوری کثیف میکنه.راه حلشو خودت باید پیدا کنی.مثلا انداختن یه سفره یا یه پارچه بزرگ،استخر بادی...درتهایتم بعد از این بازیا باید برن حموم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسر من ۱۸ماهشه ... کتاب میخونم براش اهنگ میذارم میرقصیم . حیاط داریم با کامیونش تو حیاط خاک بازی میک ...

چ عالی 🤗افرین واقعا خسته نباشید

واس همش همکاری میکنه؟ منم باهاش اینارو بازی میکنم البته ب جز خاک بازی تو بیرون ولی خیلی زود خسته میشه ازش و بیخیال میشه و خرابکاری مسکنه یا میذاره تو دهنش همه چیرو 

خیلی بازیا توی نت یا اینستاگرام هس به تفکیک گروه سنی.بچه تا ۴_۵سالگی معمولا موقع بازیای اونجوری کثیف ...

پیج خوبی ک واقعا کارامد باشه و هزینه زیادی برام نداشته باشه رو میتونی بهم معرفی کنی؟؟؟

چ عالی 🤗افرین واقعا خسته نباشید واس همش همکاری میکنه؟ منم باهاش اینارو بازی میکنم البته ب جز خاک ب ...

تقریبا همکاری میکنه یعنی راهی نداره طفلک   من از اون بچه ترم. پسر منم اوایل هرچی دم دستش بود تو دهنش میذاشت با کلی تلاش از سرش انداختم

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
اصلا نذارین بچه هاتون موبایل بازی کنن و تلویزیون ببینن،تمام استعدادشون نابود میشه

میدونم و خیلی غصه میخورم ازش میگیرم ولی خب گاهی پیش میاد ک میره سراغش تمام جیک و پوکشون رو هم بلده 

چ عالی 🤗افرین واقعا خسته نباشید واس همش همکاری میکنه؟ منم باهاش اینارو بازی میکنم البته ب جز خاک ب ...

دخترجان اینو منم بعدها فهمیدم که ما فقط باید وسیله ی بازی رو فراهم کنیمو کنارش بشینیم تا کار خودشو بکنه،اصن هدف بازی همینه.قراره خلاقش کنه و مغزشو رشد بده.بچه شما کاملا یه بچه ی نرماله،دختر ۳/۵ساله ی منم تا یه اسباب بازیو خوب بررسی نکنه سراع کارکرد اصلیش نمیره.اونیکه تو میگی خرابکاری جزو مراحل شناخت اون وسیله ی بازیه که یا تو دهن بردنه یا با دست ور رفتن یا به بدن و کله مالیدن.اون داره کار درستو میکنه😅

تقریبا همکاری میکنه یعنی راهی نداره طفلک   من از اون بچه ترم. پسر منم اوایل هرچی دم دستش بود ...

افرین منم خیلی تلاش‌کردم نذاره دهنش ولی اصلا باهام همکاری نمیکنه حتی تو بازی یهو میذاره میره 

دخترجان اینو منم بعدها فهمیدم که ما فقط باید وسیله ی بازی رو فراهم کنیمو کنارش بشینیم تا کار خودشو ب ...

چ امیدوار کننده بود جوابتون

ولی من همش نگرانم ک نکنه دورازجونش ذهنش فعال نیست یا بلد نیست یا نخواد آموزش ببینه 

افرین منم خیلی تلاش‌کردم نذاره دهنش ولی اصلا باهام همکاری نمیکنه حتی تو بازی یهو میذاره میره 

عیبی نداره بچه ست دیگه . پسر منم به خودش بود میذاشت میرفت ولی گیر ادمی مثل من افتاده که از خودش بچه ترم . من بازی میکنم اونم خوشش میاد