میگرن با اصلاح تغذیه خیلی بهتر میشه، کاکائو و پنیر اصلا استفاده نکنین در شروع درد حتما توی اتاق تاریک و آروم استراحت کنین تا تشدید نشه
من تومور داشتم سردرد هایی کشیدم که فقط خدا میدونه خدا نصیب کافر نکنه
عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ...
خیلی متاسفم بخاطر دردت ولی من تغذیه امو رعایت میکنم حتی مزاج شناسی رفتم با بچه کوچیک ا ...
منم دوتا بچه کوچیک داشتم و عمل کردم الان خیلی بهترم خداروشکر ولی همچنان درد رو دارم
انشاالله شما هم بهتر بشین
عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ...
من برای مدت زیادی بود سردردای خیلی وحشتناکی داشتم طوری که زندگی روزمره برام سخت شده بود. بعد از مراجعه پیش دکتر زاهد ملک محمدی و معاینه کردن من ایشون تشخیص درست دادن و درمان شروع کردیم و توی مدت کوتاهی حالم خیلی بهتر شد. بهت پیشنهاد میکنم حتما پیش ایشون بری واقعا تو کارشون حرفه ای هستن.