2777
2789
عنوان

عیدانه عروس

113 بازدید | 11 پست

سلام خانوما خوبید 

من ۶ ماهه عقد کردم

میخوان چند روز دیگه برام عیدونه بیارن اما تاحالا شوهرم نگفته بیا بریم خرید عید 

لباس برای من هبچی نخریدن

تاحالا هزارتومن به من پول تو جیبی نداده

یا حتی یه بار پول ارایشگاهو

اعصابم خورده 

بابام میگه عیبی نداره رفته برام همه چی خریده ولی خجالت میکشم ازش

چکار کنم به شوهرم بگم به نظرتون؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

از همین روز اول جون خودت خل بازی در نیار که پرو بشن یک عمر

من عقد بودم بابام نمیذاست همسرم خرج کنه با خرحی بده میگفت خونه خودمی همه چیز برعهده منه ولی من از اول همسرمو عادت دادم که برام خرج کنه ..هم از توبره میخوردم هم از آخور🤣🤣🤣😂😂😂😂

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

برام مث برزخ میمونه من بخوام بهش بگم چه فایده داره اخه

اینارو جادوگر شهر اوز بزرگ میکنه که هیچی بهشون نمیگن؟؟خب پسر حق داره ی سری رسم و رسوم ندونه اما بزرگتر ک داره مادری خواهری 

یوستیتیا:فرشته ی عدالت//انتخابمان حقوق بود لازمه ی این انتخاب فقط استعداد نیست؛بلکه عشقی است پنهان در درون ما😉💎💪⚖
برام مث برزخ میمونه من بخوام بهش بگم چه فایده داره اخه اینارو جادوگر شهر اوز بزرگ میکنه که هیچی بهش ...

۴ تا خواهر داره 

بخدا هیچ کدوم هیجی بهش نمیگن 

یه بار گفت بخدا من یسری چیزارو بلد نیستم 

اما من خجالت میکشم ازش هنوز

۴ تا خواهر داره  بخدا هیچ کدوم هیجی بهش نمیگن  یه بار گفت بخدا من یسری چیزارو بلد نیستم& ...

مگه خواهر باید بگه؟! زن گرفتن رو بلد هستن ولی هزینه زن رو پرداخت کردن رو بلد نیستند؟ لطفا در رفتار همسرتون دقیق تر بشید و برای تبرئه کردنش سعی نکنید که گناه رو گردن این و اون بندازید. اینطوری فقط دارید سر خودتون کلاه می گذارید. بهتره بهشون بگید که برای عید نیاز به خرید دارید و عکس العملش رو ببینید