2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نام خدا

یهو در رف از دستمون

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

نمیدونم بخدا 

من تا ی ماه پیش ب یکی میگفتم خوش بحالت عاشق شدی گفت دردش بیشتره ی طرفه سخته

الان من عاشق پسری شدم ک ن اسمشو میدونم ن سنشو

فقط میدونم شغلش معلمیه شوخه چون باهم شوخی کردیم البته ک بی منظور بود کلا با همه این شکلیه

و اخر داستانمم اینکه ک من تحمل ندارم این بی تابیو مطمئنم مریض میشم

نتیجه میگیریم ب کسی حسادت نکنیم کاش هیچ وقت ب اون دختره نمیگفتم خوش بحالت ک اونم بگه انشالله عاشق شدی میفهمی من چی کشیدم😢

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      
نمیدونم بخدا  من تا ی ماه پیش ب یکی میگفتم خوش بحالت عاشق شدی گفت دردش بیشتره ی طرفه سخته الا ...

نتیجه خوبی بود🙂

ذکر علی عباده....ذکر یاعلی به تنهایی عبادت است....🌻🌻

رویاشو میبافتم،میگفتم حتما بهش میرسم،عجله کردم،تسلیم شدم مثه احمقا ترسیدم،ادامه ندادم،الانم حسرتش به دلمه!

دخترا برا چیزی که میخواید بجنگید،به حرف کسی هم توجه نکنید

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده