2777
2789
عنوان

خانمابیاید😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1686 بازدید | 88 پست
من خودم نمیزارم گفتم تا ۱۹نامزد باشم😭

اشتباه بزرگ تر نکن    شوهرت بی اندازه گرمه      اینطور ک میگی

رابطه ی زیاد دوس داره     

بهتره زودتر برید خونه ی خودتون

مثله خواهره بزرگتر بهت میگم     خودتو ازبین نبر

اگه تا ۱۹ سالگیت دوباره باردار شی   و سقط کنی چی؟

میدونی هر سقط  چ بلائی سر بدن زن میاره؟

ب خودت رحم کن گله من

اسی تو جیکار کردی با خودت دختر ۱۸ سالتیه سقط داشتی بدنتو که داغون کردی سقط با راحتیا نیست مادرم میگه ...

اره منم خیلی ناراحت شدم تاپیک خوندم سنی هم نداره 

ولی توی عقد این مسایل پیش میاد خیلی خانوادها درک ندارن طرف زنشه شوهرشه خون بپا میکنن

بُُُُُُُُــگذار  بُــگذرد   ،روزهـــاے ک روز ما نــیـــستــ  ، روزگـــارے روز مــاهم مــیــرســـد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😭😭😭😭😭😭

تحت هیچ شرایط اصلا باردار نشو اصلا کورتاژم کرده باشی یادت باشه بدن جهارسال طول میکشه تا حالت طبیعی خودش وپیدا کنه کورتاژ گردی انگار یه بچه زاییدی تو نمیدونم چند ماه سقط کردی ولی باید حتما یه سال خودت خوب تقویت کنی ...خانوما تجربه منه اینا دکتر بعد سقط ۴ سال کلا قدغن کرده بارداریم میگه بدنت بخاطر سقط بادازی دیگه رو تحمل کنه البته مقاومت بدن هر کی متفاوت 

میخورم ولی باز میترسم.ی مشکلیه ک نمیتونم به کسی بگم به خودمم گوش نمیده 

به نظرم اگه شبا میمونی خونشون یا میمونه خونتون با مادرت صحبت کنید بگو همچین موضوعی هست ک بدونن

بُُُُُُُُــگذار  بُــگذرد   ،روزهـــاے ک روز ما نــیـــستــ  ، روزگـــارے روز مــاهم مــیــرســـد...
ففط بخاطر پولش منو دادن بهش اینم بااونهمه فاصله سنی درک نمیکنه 

فقط سریع برید سره خونه زندگیتون 

۱۸ یا ۱۹ چه فرقی داره؟ 

ترس بارداری روابط اینجوری رو از رو دوشت بردار!!! 

هفته ای یه بار رابطه دارید باهاش راه بیا دیگه، شما ترس از بارداری دارید که اینقدر مقاومت میکنید نگرانی ، استرس داری

کاربریم واسه سال ۹۶ بود بخاطره پشه کش خیلی غم انگیز پر کشید😂                                                                                      خانمها وقتی زحمت میکشم واستون پستی میزارم ، یا پستتون رو ریپلای میکنم ،ریپ نمیکنی نکن اماااا یه  لایک ریز بکن لطفاً، بفهمم خوندی ،فک نکنم وقت گرانبهام بخاطرت به چوخ رفته!!!  مچکرم😊
به نظرم اگه شبا میمونی خونشون یا میمونه خونتون با مادرت صحبت کنید بگو همچین موضوعی هست ک بدونن

شبا ک نمیزاره مامانم برم یا بیاد.ولی چن بار ک اومده دنبالم برده خونش اونوقت  ب بهانه بیرون میاددنبالم

💍👶🏻Mahlin and momy
شبا ک نمیزاره مامانم برم یا بیاد.ولی چن بار ک اومده دنبالم برده خونش اونوقت  ب بهانه بیرون میاد ...

عزیزم پس خانوادتم خیلی سختگیرن به نظرم سعی کن زودتر ازدواج کنی با خودش درمیون بذار

هرچی حرف میزنم بدترمیکنه بهم میگه جلوچشمام بهم خیانت کردی غرورمو شکستی 😭😭😭

چه خیانتی؟؟؟؟