بهارههه مدیر عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 2122 عنوان خانمابیاید😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 1686 بازدید | 88 پست سلام خانماااا من۱۸سالمه و نامزدم ۲۷سالشه چن روزه فهمیدم از قرص وگادول(تاخیری)استفاده میکنه هرچی هم بهش میگم گوش نمیده نمیدونم واقعا چیکارکنم همش گریه میکنم ..تقصرمنه؟؟؟؟ 💍👶🏻Mahlin and momy 1399/12/21 | 02:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الیماما عضویت: 1398/04/10 تعداد پست: 1637 منم باید درک کنه حداقل😭 مردا درک سرشون نمیشه یه مدت تحمل کن بعد باحرف زدن یواش یواش متقاعدش کن
Elina79 عضویت: 1390/10/25 تعداد پست: 1845 اره😭😭 خب اسی اینطور ک نمیشه تا ابد ازدواج نمیکنه بهش فشار بیار برید خونتون بُُُُُُُُــگذار بُــگذرد ،روزهـــاے ک روز ما نــیـــستــ ، روزگـــارے روز مــاهم مــیــرســـد...
بهارههه مدیر استارتر عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 2122 اسی خانوادت فهمیدن سقط کردی؟ الان حالت خوبه؟ چرا ازدواج نمیکنید؟ ن نفهمیدن میفهمدن ک کلی حرف بهم میگفتن..۱۸سالمه 💍👶🏻Mahlin and momy
بهارههه مدیر استارتر عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 2122 مردا درک سرشون نمیشه یه مدت تحمل کن بعد باحرف زدن یواش یواش متقاعدش کن خداکنه درست شه میترسم معتاد این قرص بشه😔 💍👶🏻Mahlin and momy
Elina79 عضویت: 1390/10/25 تعداد پست: 1845 ن نفهمیدن میفهمدن ک کلی حرف بهم میگفتن..۱۸سالمه اخی عزیزدلم چقد سختی کشیدی پس اخه بچتم سه ماهه بود کورتاژ کردی؟ کی مراقبت بود پس اخه خیلی کم سنی😞 بُُُُُُُُــگذار بُــگذرد ،روزهـــاے ک روز ما نــیـــستــ ، روزگـــارے روز مــاهم مــیــرســـد...
بهارههه مدیر استارتر عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 2122 خب اسی اینطور ک نمیشه تا ابد ازدواج نمیکنه بهش فشار بیار برید خونتون من خودم نمیزارم گفتم تا ۱۹نامزد باشم😭 💍👶🏻Mahlin and momy
Elina79 عضویت: 1390/10/25 تعداد پست: 1845 خداکنه درست شه میترسم معتاد این قرص بشه😔 نگران نباش مشکل حادی نیست ولی مصرف نکنه بهتره بُُُُُُُُــگذار بُــگذرد ،روزهـــاے ک روز ما نــیـــستــ ، روزگـــارے روز مــاهم مــیــرســـد...
بهارههه مدیر استارتر عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 2122 اخی عزیزدلم چقد سختی کشیدی پس اخه بچتم سه ماهه بود کورتاژ کردی؟ کی مراقبت بود پس اخه خیلی کم ... فقط ب عمش گفته بود خیلی اذییت شدم الانم میترسم بازم اون اتفاق بیوفته 💍👶🏻Mahlin and momy
Elina79 عضویت: 1390/10/25 تعداد پست: 1845 من خودم نمیزارم گفتم تا ۱۹نامزد باشم😭 به نظرم با این شرایطش زودتر برید خونتون البته اگه بقیه مسایلش اوکیه بُُُُُُُُــگذار بُــگذرد ،روزهـــاے ک روز ما نــیـــستــ ، روزگـــارے روز مــاهم مــیــرســـد...
lila71 عضویت: 1397/07/26 تعداد پست: 2436 هفته ای ۱بار اونم بزور اصلا گوش نمیده تواین ی مورد بهم اسی تو جیکار کردی با خودت دختر ۱۸ سالتیه سقط داشتی بدنتو که داغون کردی سقط با راحتیا نیست مادرم میگه حاضر چنتا بزام ولی یه بچه سقط نکنم منظورش بخاطر عوارضش هر جه زودتر برو سر خونه زندگیت
بهارههه مدیر استارتر عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 2122 به نظرم با این شرایطش زودتر برید خونتون البته اگه بقیه مسایلش اوکیه ففط بخاطر پولش منو دادن بهش اینم بااونهمه فاصله سنی درک نمیکنه 💍👶🏻Mahlin and momy
Elina79 عضویت: 1390/10/25 تعداد پست: 1845 فقط ب عمش گفته بود خیلی اذییت شدم الانم میترسم بازم اون اتفاق بیوفته گفته بودی رابطه کامل نداشتیم باردار شدی پس بیشتر حواستو جمع کن خدانکرده دوباره باردار نشی تو نامزدی بعد رابطه از این قرص اورژانس یا بخور بُُُُُُُُــگذار بُــگذرد ،روزهـــاے ک روز ما نــیـــستــ ، روزگـــارے روز مــاهم مــیــرســـد...
بهارههه مدیر استارتر عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 2122 اسی تو جیکار کردی با خودت دختر ۱۸ سالتیه سقط داشتی بدنتو که داغون کردی سقط با راحتیا نیست مادرم میگه ... 😭😭😭😭😭😭 💍👶🏻Mahlin and momy
Elina79 عضویت: 1390/10/25 تعداد پست: 1845 ففط بخاطر پولش منو دادن بهش اینم بااونهمه فاصله سنی درک نمیکنه الهی عزیزم😞 اگه اخلاقش خوبه خودتو اذیت نکن بعد ازدواج از سرش میوفته بُُُُُُُُــگذار بُــگذرد ،روزهـــاے ک روز ما نــیـــستــ ، روزگـــارے روز مــاهم مــیــرســـد...
بهارههه مدیر استارتر عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 2122 گفته بودی رابطه کامل نداشتیم باردار شدی پس بیشتر حواستو جمع کن خدانکرده دوباره باردار نشی تو ... میخورم ولی باز میترسم.ی مشکلیه ک نمیتونم به کسی بگم به خودمم گوش نمیده 💍👶🏻Mahlin and momy