2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مهم اینه که هم جنس باشن یا از جنس مخالف باشن😉

هم‌جنس هم جنس🤣🤣🤣🤣هالا بگو

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
والا ما که همیشه همو بدون کاسک بغل می کنیم کرونا هم نگرفتیم . هر چی بیشتر رعایت کنی بد تر میگیری

الهی شکر ک نگرفتید 

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
خب معلوم نمیکنه گاهی اره گاهی ن  بعدم ی وقت دستاشون بهم بخوره بمالن به صورتشون میگیرن

اره درست میگید اخه یکی از دوستای دورمو دیدم یهو بغلم کردو دست داد 

ولی تا خونه مراقب بودم دستم ب صورتم‌نزنم 

نمیدونم دیگ 

کرونا فقط یه خوبی داشت امیدوارم بعد تموم شدنشم این روبوسی واسه همیشه پرونده ش بسته شه مسخره بازی حالا ما مهمونیا شلوغ باید ۳۰ تا بوس بدی اوق 🤢

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
کرونا فقط یه خوبی داشت امیدوارم بعد تموم شدنشم این روبوسی واسه همیشا پرونده ش بسته شه میخره بازی حال ...

اره واقعآ ولی وقتی یه سری سر همون عادتشون باشن نمیشه کاری کرد یهو بغل میکنن

من نگرفتم همه گرفتن . منم رفتم ازمایش دادم هم آنتی بادی داشتم هم کرونا . دکترم دهنش وا مونده بود می ...

خودتو چش نزنی والا 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز