2777
2789
عنوان

یه سوال

58 بازدید | 11 پست

اگه اختلافی بین شما و همسرتون پیش بیاد بعد پدرتون متوجه بشه طرف کیو میگیره

بابای من که اگه حق با منم باشه باز میگه اخلاق تو بده و تو مقصری

راستش خیلی ناراحتم بابت این موضوع ولی از بس گفته منم داره باورم میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باورت نشه عزیزم ، به چند دلیل این حرف رو میزنه 

اولا اینکه حق رو به اون میده تا هوا برت نداره و ماجرا بزرگتر نشه 

دوما همسرت رو هرگز کامل ندیده و نخواهد دید چون تا داری با همسرت زندگی میکنی نه پدرت 

سوما چون تمام اخلاق و رفتار تو اعم از تندی و هر چیزی تو رو‌پدرت دیده پس درک و دیدی  از تند خویی همسرت نداره پس نگاهها به سمت تو خواهد رفت 

خلاصه سخت نگیر ، باباها بهترینن و برات چیزی جز سعادت نمیخوان

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
باورت نشه عزیزم ، به چند دلیل این حرف رو میزنه  اولا اینکه حق رو به اون میده تا هوا برت ندا ...

آخه میدونی چیه من نامزدم پسر عممه بعد چند ماه پیش بابای نامزدم گف یا همین چند روز عقد کنید یا به هم بزنید. منم گریم گرفت که چرا اینجوری گفته بعد بابام گف تقصیر توعه اصن نمیدونم چرا اینو گفت. بعد حالا میخایم عقد کنیم بابام میگه یه روز برین محضر عقد کنید تموم بشه بره. من دوس داشتم برم آرایشگاه عکس بگیرم بابام مخالفه. یا مثلا با نامزدم یه روز رفتم کیف و کفش بخرم چون یه جا دعوت بودیم بعد ک برگشتیم بابام بهم تیکه انداخت که کل ایرانو گشتی. در صورتی ک خریدم یک ساعت شد 

بعضی باباها اینجوری ان 😶 ولی بابای من جلو خود یارو طرفشو نمیگیره پشت سرش میگه تقصیر تو بود تقصیر ...

بابای منم همینجوریه ولی جلو روشم مثلا وقتی من چیزی بخام میگه نه واقعا احتیاج نیس 

بابای منم همینجوریه ولی جلو روشم مثلا وقتی من چیزی بخام میگه نه واقعا احتیاج نیس 

خو باهاش دعوا کن

بگو جلو طرف اینجوری نگو 

نمیخوام طرفمو بگیری حداقل هیزم نریز تو اتیش!

{ خانم هستم }