khanoooooome مدیر استارتر عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 651 عنوان لاغری 74 بازدید | 7 پست خانوما بیاین بگین چاقی شکم وپهلوتونو چطوری از بین بردین میشه به منم راهکاربدین من شکمو پهلو دارم خیلی اعتماد به نفسمو پایین آورده😔 خدایا حال دلمو خودت خوب کن خدایا منو زندگیمو پسرامو زیر سایه رحمت خودت قرار بده 1399/12/21 | 00:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 45119 رژیم کالری شماری.خیلی خوبه مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
khanoooooome مدیر استارتر عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 651 پیادهروی خوش اندامت می کنه. کنارش هم کم خوری. اصلا وقت پیاده روی تدارم با دوتا بچه کوچیک😔 خدایا حال دلمو خودت خوب کن خدایا منو زندگیمو پسرامو زیر سایه رحمت خودت قرار بده
khanoooooome مدیر استارتر عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 651 رژیم کالری شماری.خیلی خوبه چطوری خدایا حال دلمو خودت خوب کن خدایا منو زندگیمو پسرامو زیر سایه رحمت خودت قرار بده
khanoooooome مدیر استارتر عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 651 البته فقط نیخام شکمو پهلوهام برن سینه هام باسنو صورتم اندازه ان خدایا حال دلمو خودت خوب کن خدایا منو زندگیمو پسرامو زیر سایه رحمت خودت قرار بده
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 45119 چطوری خوبم مرسی .شما خوبی؟؟😂تو برنانه مانکن هر چی میخوری وارد کن. تو خونه یا بیرون هم ۴۵ دقیقه راه برو.تاپیک بامداد خمار و بخون مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
khanoooooome مدیر استارتر عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 651 خوبم مرسی .شما خوبی؟؟😂 تو برنانه مانکن هر چی میخوری وارد کن. تو خونه یا بیرون هم ۴۵ دقیقه راه برو. ... 😂😂😂وای چه خندیدم آخه من فقط شکمو پهلوهاممیخام برن بقیه جاها بمونه 😂😂 گفتم قرصی یا دارو گیاهی عرق گیاهی چیزی سراغ ندارین خدایا حال دلمو خودت خوب کن خدایا منو زندگیمو پسرامو زیر سایه رحمت خودت قرار بده