2777
2789

سلام مامانای مهربون.من امروزواکسن ۶ماهگی دخترموزدم پاش خیلی دردمیکنه طفلی انقدگریه میکنه اشک ازچشاش میادامروزحوله سردگذاشتم کلاواستامینوفن دادم تندتند

میخواستم ببینم دردش چندروزطول میکشه چه مدت اینجوریه؟

گرنگهدارمن آن است که من میدانم،شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.خدایانی نی موبتومیسپارم.خودت ضامن سلامتی وخوشبختیش باش❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ها فرق دارن دختر من فقط یه کم تب کرد شب همین

یاد بگیریم قضاوت نکنیم.. هر کسی ریش داره ؛ مومن نیست👌هر کسی خوشگله ؛ هرزه نیست👌کسی که سیگار میکشه ؛ معتاد نیست 👌 هر کی که آدمه ؛ انسان نیست 👌🥰

دخنرمن تب کرد یکم انا چون شش ماه راه نمیره آنی خوب میشه من دوماه واکسن ۱۸ ماهگی و زدم بچم یکروز کامل دراز کش بود انقدر گریه نیکرد نمیتونه پاشه منم همراهش گریه میکردم یسره دستاشو باز میکرد میگفت مامان منم بغلش میکردم هی بوسش میکردم 

هیچی به اندازه واکسن  هجده ماهگی سخت نبود واکسن هجده ماهگی هم قویه 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
پسر بزرگ من فقط همون روز اذیت کرد ولی پسر کوچیکم تا سه روز بی قرار و بی حال بود

تاواکسن۴ماهگی دخترمنم اونجوری بودوفقط روزاول یکم بیقراری میکردولی۴ماهگی پدرمودراوردازهمون موقع هم بیقراری میکنه کلا

گرنگهدارمن آن است که من میدانم،شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.خدایانی نی موبتومیسپارم.خودت ضامن سلامتی وخوشبختیش باش❤
دختر من چهار ماهگيش سخت بود دو روز اذيت شد والا هنوز شش رو نزدم استارتر ،خدا كمك كنه بهت،تبش رو دائم ...

ممنونم مامان آرشیدا❤