2777
2789
عنوان

برنج دولتی

760 بازدید | 13 پست

دوستان فروشگاه رفاه جدیدا برنج تنظیم بازار تایلندی اورده اسمش جی تی سی هستش کسی هست خریده باشه دم کرده باشه ؟میخوام اگه خوبه برم بخرم 

خدا خودش گفته:بعد از هر سختی گشایشی هست دوستای گل من همیشه امیدوار باشید خدا بد قولی نمیکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موقع پختش تپل میشه برنج 

و مث همون تایلندی های قدیمی هس 

خدا بدت نیاد من دوست ندارم این برنج رو 

قیمتش هم 125

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 

والاپریشب خونه کسی بودیم یه برنج دم کرده بودکیلویی ۱۲ بمون نشون دادخیلی خشک بود

اگه پستی گذاشتم که ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید بعضی وقتا آدم تویه لحظه از رو عصبانیت نمیدونه چی میگه دقیقا مثل خودم .

اه نخری افتضاحه

حَواسِتو بِدِع ب ماهِت،چراغ هایه شَهر اَرزِش نَدارَن  سکانس تلخ یه دختر اونجاست که نه با  گریه آروم میشه  نه با سیگار              (دنیا از اولشم میزون نبود شیطان عاشق خدا بود و خدا عاشق انسان) هَمه چیز سیُ و دوم یک ماهی ساعَت ۲۵ و شَصت و یک دَقیقه حَل میشه...
یه کیسع شالی ۹۵۰ درمیاد خدودا چهل کیلو برنح سالم و ده کیلو برنح نرمه و خوش عطر صد تدمنم پاک میکنن بر ...

خب وسعمون نمیرسه عزیزم

خدا خودش گفته:بعد از هر سختی گشایشی هست دوستای گل من همیشه امیدوار باشید خدا بد قولی نمیکنه
خب وسعمون نمیرسه عزیزم

برنج هندی و تایلندی اینا نخرین معلوم نیست چی هست اصلا میگن کاشت نمیشن حداقل پاکستانی بخرین یا ایرانیای ارزونتر مثل خوشپخت عنبربو و با نیم دونه بگیرین قاطی کنین 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند