2777
2789
عنوان

بیاید بیاد

34 بازدید | 6 پست

من یه چند وقت پیش یه تاپیک زده بودم درباره اینکه بابا بزرگم فوت شده بعد چون خان بوده کلی ارث و اینا داشته

بعد قبل از مرگشم به زن دومش داده یعنی مامان بزرگ من نه یه زن دیگه 

شیش تا بچه داشته ولی چندین میلیارد ثروت و زد به نام اون

حالا مشکل اون نیس خدا بیامرزتش

ما تو تهرانیم بعد اون بابا بزرگم وقتی صبح فوت شد مامان و بابام همون موقع پا شدن رفتن شمال که برسن وقتی رسیدن قبل از اینکه برسن بابا بزرگم و خاک کردن بیچاره بابامم نرسید 

حالا چند روز که موندن اونجا عمه بابام گفت که اون زنه بهش گفته که میترسم اینا ( منظورش ما و عموم و عمم ایناست) این خونه و باغ هارو ازم بگیرن

خب اگه به نام اون باشه واقعا ما چجوری می‌خوایم ازش بگیریم؟

بعد اون هیچی تازه اصن ما مطمئنم نیستیم که سند به نامشه هرچی ازش می رسیدیم می‌گفت گذاشتم خونه داداشم 

مامانم میگفتم انگار یکمم میترسید 

بعد بنظرتون واقعا الان سند این چیزا به نامشه یا الکی میگه که بعدن بره جعل سند کنه؟

𝔻𝕠 𝕟𝕠𝕥 𝕥𝕒𝕜𝕖 𝕝𝕚𝕗𝕖 𝕤𝕖𝕣𝕚𝕠𝕦𝕤𝕝𝕪, 𝕟𝕠 𝕠𝕟𝕖 𝕨𝕚𝕝𝕝 𝕔𝕠𝕞𝕖 𝕠𝕦𝕥 𝕠𝕗 𝕚𝕥 𝕒𝕝𝕚𝕧𝕖
خب همین الان برید شکایت کنید. اگه وصیت کرده باشه که باطله. اگه به نام زده باشه هم مشخص میشه. 

وصیت که نکرده فک کنم 

شایدم کرده اخرای عمرش همون زنده بالا سرش بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وصیت که نکرده فک کنم  شایدم کرده اخرای عمرش همون زنده بالا سرش بود

عزیزم بر اساس قانون هر آدمی فقط میتونه یک سوم اموالشو وصیت کنه. باقیش باید بر اساس قانون تقسیم بشه. البته اگه به نام زده باشه کاری از دستتون بر نمیاد. به نظرم شکایت کنین تا معلوم بشه چی به چیه. چون قبول هم نمی کنه اسنادو بهتون نشون بده. 

عزیزم بر اساس قانون هر آدمی فقط میتونه یک سوم اموالشو وصیت کنه. باقیش باید بر اساس قانون تقسیم بشه. ...

درس میگین🤔

ممنون🤩⁦❤️⁩