2777
2789
عنوان

همیجوری ::::::::::::::::::::::::::::

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 45 پست
من انقدر غرق من هستم که تو از خاطرم رفتی و تا این قاعده برجاست من و تو هر دو بدبختیم

گاهی یک لیوان چای، چند صفحه کتاب، و یک پنجره‌ی نیمه باز برای خوشبختی آدم کفایت می‌کند. همین که قدم زدن چاره‌ی دردهایت باشد، و دلخوشی‌های کوچک دلیل لبخندهایت، یعنی تو خوشبختی …🥀

https://daigo.ir/secret/8739630985

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر این پنجره در سینه ديوار نبود و کنارم قلم و کاغذ و خودکار نبود چه بلاهای عجیبی ب سرم می آمد فر ...

دوست داشته شدن خوب است اما قشنگتر آن است که کسی باشد که بلدت باشد. دلیل غمت را و عمق خنده‌ات را. راه شاد کردنت را و حتی گاه اذیت کردنت را. آدم بی بلد سرگردان است، می‌خندد اما لذت نمی‌برد. آدم بی بلد می‌گرید اما خالی نمی‌شود. آدم بی بلد ول معطل است....
 🥀

اصلاً به اینجای اسفند که می رسد

باید بزنی سر شانه خودت،

که این همه فکر و خیال و

دوندگی را رها کن!

بیا برویم نفس بکشیم؛

بوی بهار می آید.

شبتون اروم 🌹

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
اصلاً به اینجای اسفند که می رسد باید بزنی سر شانه خودت، که این همه فکر و خیال و دوندگی ر ...

بدون هیچ کلامی
به یاد هم بیداریم
و این بیدارترین بی خوابی ست!

شبتون آروم و قشنگ🌹🙏

آمدم تا شکفتنی باشم

با سپیدارها تنی باشم

هر کجا بی‌سرود و آواز است

سینه‌ای وقف نی زنی باشم

دست بردارم و لطیف شوم

تا کجا باید آهنی باشم؟!

گرچه قامت کشیده‌ام چون کوه

گاه‎گاهی شکستنی باشم

مثل احساس در غزل جاری

چشمه در چشمه روشنی باشم

واژه از پاره‌های دل گیرم

تا که شعری شنیدنی باشم

محدثی_خراسانی#

سلام و عرض ادب شبتون بخیر 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
منم لایک کن به رسم قدیما 

سلام مینا جان خوبی قاداسی 🤗❤️🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
آمدم تا شکفتنی باشم با سپیدارها تنی باشم هر کجا بی‌سرود و آواز است سینه‌ای وقف نی زنی ...

سلام خانمی...ممنون از حضور خوب و شعر زیباتون🌹🌹🌹🙏🙏

شبتون آروم و قشنگ🌹🌻🌹🌻🌹