2777
2789
عنوان

عید مبعث🌹🌹

92 بازدید | 13 پست

سلام عزیزان شبتون بخیر

فرداعید مبعثه وخداقبول کنه میخام روزه بگیرم ودعاگوی همممه شماعزیزان هستم😘شماهم هرکدوم این تاپیک رو دیدید برام صلوات بفرستید وازخدابخوایید صلاح منو بااونی ک دوسش دارم بخواد وبهش برسم😘صلوات فرستادید لایک کنید منم فردا دهن روزه دعاگوی دعاهاتونم

برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

التماس دعا 🙏🏻💙💚🌹

@رهگذرپاییزی   گل مهربون😘😘

@چمنگل  

@فرانک20  

@منتظره_معجزه  

@ویهانمهر  

لطفا واسه دوستامم دعا کن ان شاالله حاجت رواشی گلم🙏🏻💙💚🌹✨

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       
برا نی نی دار شدن منم دعا کن🥰🥰صلواتم فرستادم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6048301/دوستان-عزیزی-که-منتظر-مامان-شدن-هستن?page=1

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
التماس دعا 🙏🏻💙💚🌹 @رهگذرپاییزی     گل مهربون😘😘 @چمنگل     @فر ...

ممنون عزیزم که بیادم بودی❤❤❤❤ان شالله حاجت روا بشی 

استارتر التماس دعا

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
التماس دعا 🙏🏻💙💚🌹 @رهگذرپاییزی     گل مهربون😘😘 @چمنگل     @فر ...

چقد خوشحال شدم عزیزم😍 ممنونم حاجت روا بشی

رز جونم برات صلوات فرستادم الهی حاجتت روا به خیر😘

هرکیو لایک کردم برای حاجت دلش صلوات میفرستم، اگه برام صلوات فرستادید لایک کنید براتون بفرستم عشقا🌱 تقدیم کنیم به اقا صاحب الزمان برای ظهورشون ان شالله💐

دوستامم دعا کن عزیزم حاجت روا بشن

@دلوین_سپهر    

@mahdieh_10    

هرکیو لایک کردم برای حاجت دلش صلوات میفرستم، اگه برام صلوات فرستادید لایک کنید براتون بفرستم عشقا🌱 تقدیم کنیم به اقا صاحب الزمان برای ظهورشون ان شالله💐