2777
2789
عنوان

بھش شک دارم؟

427 بازدید | 16 پست

بہ کسی کہ باھاش در ارتباطم شک دارم، فالوور زیاد دارہ، بہ یہ فالووراش شک دارم، گفتم عشقتہ یا زنت؟؟ عصبانی شد گفت من حوصلہ بحث ندارم، ھر جور میخوای حساب کن، بعد ھم با عصانیت گفت اگہ مطمئنی زن دارم چرا نمیری دنبال زندگیت، 

البتہ چند شب قبلش بیرون بودیم ھی بھم گفت بیا با ھم عکس بگیریم و من نگرفتم

یه چیز خواهرانه بهت میگم

جدا شو

یه نفر باعث یه عالمه تغییر و تحول توی زندگی من شد   و باعث شد خودمو بشناسم   و منم دوست دارم اونو به شما معرفی کنم تا شما هم به ارامش برسین   این سایت حرف نداره   چیزی نمیگم خودتون اگه دنبال خودسازی هستین برین داخلش           dadashreza.com استفاده ازش به این صورته که وارد قسمت پست های سایت میشین موضوعاتشو میخونین و هرکدوم رو که خودتون داشتین رو انتخاب میکنین و مطالب مربوط به اونو میخونین تا بهتون کمک کنه بعدش یواش یواش بقیه ی پست ها هم براتون جالب میشه و میخونیدشون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی ندیدم فقط چند وقتہ جزو فالووراش ھست، تو فالوورای خواھرش ھم ھست، خواھر این خانم ھم جز فالووراشہ

اوه حق داری پس،،،شایدم زنش نیست اقوامشونه 

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
چیزی ندیدم فقط چند وقتہ جزو فالووراش ھست، تو فالوورای خواھرش ھم ھست، خواھر این خانم ھم جز فالووراشہ

خیلی از اینستا بدم میاد احساس میکنم وفاداریها کمتر شده بااومدنش

اگہ باز شکم بی جھت باشہ، دیگہ آشتی نمیکنہ، خیلی غدہ، چون بھم ھشدار دادہ شک الکی کنی میرم

همچین تهدید میکنه انگار برد پیته

رفت که رفت!

بعدی😒

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

ببین از من این نصیحت رو قبول کن.. از منی ک خودم ضربه خوردم از این موضوع..  ببین اون قطعا متاهله مگه اینکه عکسش رو ثابت کنه.  تفکرت این باشه. بحثی هم نکن. وقتی میگه حوصله بحث ندارم  بگو بحثی عم نیس. شناسنامه بیار مطمعن بشم بعد چشم. دربارت فک میکنم.

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...