2821
2789
عنوان

بھش شک دارم؟

428 بازدید | 16 پست

بہ کسی کہ باھاش در ارتباطم شک دارم، فالوور زیاد دارہ، بہ یہ فالووراش شک دارم، گفتم عشقتہ یا زنت؟؟ عصبانی شد گفت من حوصلہ بحث ندارم، ھر جور میخوای حساب کن، بعد ھم با عصانیت گفت اگہ مطمئنی زن دارم چرا نمیری دنبال زندگیت، 

البتہ چند شب قبلش بیرون بودیم ھی بھم گفت بیا با ھم عکس بگیریم و من نگرفتم

یه چیز خواهرانه بهت میگم

جدا شو

یه نفر باعث یه عالمه تغییر و تحول توی زندگی من شد   و باعث شد خودمو بشناسم   و منم دوست دارم اونو به شما معرفی کنم تا شما هم به ارامش برسین   این سایت حرف نداره   چیزی نمیگم خودتون اگه دنبال خودسازی هستین برین داخلش           dadashreza.com استفاده ازش به این صورته که وارد قسمت پست های سایت میشین موضوعاتشو میخونین و هرکدوم رو که خودتون داشتین رو انتخاب میکنین و مطالب مربوط به اونو میخونین تا بهتون کمک کنه بعدش یواش یواش بقیه ی پست ها هم براتون جالب میشه و میخونیدشون  

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چیزی ندیدم فقط چند وقتہ جزو فالووراش ھست، تو فالوورای خواھرش ھم ھست، خواھر این خانم ھم جز فالووراشہ

اوه حق داری پس،،،شایدم زنش نیست اقوامشونه 

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
چیزی ندیدم فقط چند وقتہ جزو فالووراش ھست، تو فالوورای خواھرش ھم ھست، خواھر این خانم ھم جز فالووراشہ

خیلی از اینستا بدم میاد احساس میکنم وفاداریها کمتر شده بااومدنش

اگہ باز شکم بی جھت باشہ، دیگہ آشتی نمیکنہ، خیلی غدہ، چون بھم ھشدار دادہ شک الکی کنی میرم

همچین تهدید میکنه انگار برد پیته

رفت که رفت!

بعدی😒

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

ببین از من این نصیحت رو قبول کن.. از منی ک خودم ضربه خوردم از این موضوع..  ببین اون قطعا متاهله مگه اینکه عکسش رو ثابت کنه.  تفکرت این باشه. بحثی هم نکن. وقتی میگه حوصله بحث ندارم  بگو بحثی عم نیس. شناسنامه بیار مطمعن بشم بعد چشم. دربارت فک میکنم.

آسیب شناس گفتار و زبانم. یا همون گفتاردرمانگر. اگر سوالی داشتین بپرسین.

2828
2791
2779
2792