2821
2789
عنوان

کنکوریا بیاییین

90 بازدید | 13 پست

مشاور تحصیلی من بهترینه و الان ی اردوی کنکوری راه انداخته واسه شاگرداش چون خیلی خوبه و باهاش خیلی اوکی بودم یهویی ب سرم زد بیام اینجا و بگم اگه کسی میخواد شمارشو بدم با برنامه هاشون درس بخونین و ایشالا این ۳/۴ماهو بترکونین و اینم بگم هرسال چندین قبولی پزشکی و رشته های پیراپزشکیو داره و فرهنگیانو وکالت

خب این متن پیام خودشونه که برامون فرستادن 

(

خب خصوصیات این اردوی کنکوری

۱.برنامت شخصی سازیه

۲.صبح ب صبح خودم یا مشاوره کمکیم باهات تماس میگیره و راس ساعت ۵ونیم بیدارت میکنه

۳.خودم یا از طریق ویدیوکال یا چت درساتو ب ترتیب هر فصل ازت میپرسم (واسه مرور و تثبیت توی ذهنت)
روز های زوج ازمون اختصاصی
روز های فرد ازمون عمومی داریم
و باهم تحلیلش میکنیم

۴.روتینو هرشب باهم انجام میدیم و ازت حتماااااا میپرسم
و این انجام دادن دوتایی باعث میشه تو تنبلیو بزاری کنار

۵. روزی سه الی ۴بار باهم در تماسیم و گزارش کار ازت میگیرم و یکاری میکنم دیگه وقتتو تلف نکنی

۶.بهت کلی راهکار میدم ک چیکار کنی بازدهیت خیلییی بیشتر بشه
حتی اگه نیاز بشه میشینم بهت یجاهایی درس میدم تا فهمش برات راحت بشه

خلاصه از اول صبح تا ده شب تو کاملا تحت کنترلی و دیگه از تنبلی خبری نیست چون نمیتونی تنبلی کنی😂😂)

واسم دعا کنید دندون پزشکی قبولشم🙏یه صلوات مهمونم کنین لطفا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کنکوری که اینجا بگرده کنکوری نیست 

من از۶صب استارت زدم ۷/۵م تموم کردم

الانم اومدم اینجا

تازه۱۰ساعتم خوندم😑

تـــــــروخدا قسمتون میدم اگ امکان داره برای قبـــولیم توپرستــاری دعاکنید وصلوات بفرستین ❤💚

امیدوارم سد کنکور ب زودی برداشته بشه سودی معادل ۸۰ هزار میلیارد هرساله از کنکور نصیب مافیای کنکور میشه 

امثالی مثل همین مشاورها هم جزئشون هستن

اگه اینقدر پزشک و پرستار شدن خوبه و میگن اوج خدمت تو اینکه ک پزشک و پرستار باشی!چرا همین مشاورا نمیرن پزشک و پرستار بشن و دیگه بیخیال بچهای مردم بشن ؟

باید باشه اگه نباشه میشه پشت کنکوری

ما ۹ونیم ب بعد ازادیم برا خودمون چون از ۵ بیدارم تا ۸ونیم سرم تو کتابه

امیدوارم سد کنکور ب زودی برداشته بشه سودی معادل ۸۰ هزار میلیارد هرساله از کنکور نصیب مافیای کنکور می ...

خودشون دانشجوی سال اخر دندون پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستن و قبولیاشون تو فرهنگیان و وکالت هم هست 

خودشون دانشجوی سال اخر دندون پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستن و قبولیاشون تو فرهنگیان و وکالت هم ه ...

دارم میگم دیگ

میگم‌چرا بعداز قبولی دیگ بیخیال نمیشن ؟

غیر از اینکه پول خوبی از مردم ب جیب میزنن ؟

امیدوارم سد کنکور ب زودی برداشته بشه سودی معادل ۸۰ هزار میلیارد هرساله از کنکور نصیب مافیای کنکور می ...

حالم داره بهم میخوره ازاین نظام اموزشی

۵ساله پشتش موندم،ایکــــــــایش قانونی بودمیشد برداشت اینو

امسال حتی مجبوربودم تودروان کرونابشینم بخونم.

تـــــــروخدا قسمتون میدم اگ امکان داره برای قبـــولیم توپرستــاری دعاکنید وصلوات بفرستین ❤💚
دارم میگم دیگ میگم‌چرا بعداز قبولی دیگ بیخیال نمیشن ؟ غیر از اینکه پول خوبی از مردم ب جیب میزنن ؟

این نطر شماس منو امثال من که ی عمر بلا تکلیف بودیم و با کمک همچین مشاورای دلسوز راهمونو پیدا کردیم هگیشه خودمون مدیون میدونیم 

هیچ اجباری ک نیس هست؟؟

حق داری

حق؟؟؟

منومادرم امسال هردو درگیرکروناشدیم

من خودم اخرسرریه هام درگیرشد،مادرمم ک نـگم داشت جلوچشام پرپرمیشد وخدا بهم برگردوند

حالافکرکن بشینی بخونی اخرسرم تخمین اینا یه رتبه درب داغون نشون بده

اگ میشه برام دعاکنید❤

2828
2791
2779
2792