siiiiili مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 4976 عنوان شک دارم 48 بازدید | 3 پست به دوستم و اونی ک قبلآ باهاش بودم فک میکنم باهمن اخه اینچن روز ساعت انلاینیای واتسشون یکیه ولی تو اینستا دوستم فقط دوسپسر خودشو فالو داره چ حس بدی دارم 😔 میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق اینآقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍 1399/12/20 | 21:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aydaalynezhad عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 2186 عزیزم دوست پسرِ قبلیتو اصلا چک نکن کی آنلاین میشه و استوری چی میزاره و فلان رو بیخیال شو برو دنبال زندگی خودت ♡خوشبخت باشی
دخترک_مهربوون عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 142 خب چرا حس بدی داری!چیکارشون داری ک اگه باهم هستن یا ن شما داری میگی اونی ک قبلا باهاش بودم پس الان باهاش نیستین و اونو یه آدم غریبه فرض کن ک اصلا نمیشناسی ک با دوستت دوس شده
siiiiili مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 4976 خب چرا حس بدی داری! چیکارشون داری ک اگه باهم هستن یا ن شما داری میگی اونی ک قبلا باهاش بودم پس الان ... خب اخه هرموقه دوسپسرای اون ب من پیشنهاد میدادن من رد میکردم یجورایی زورممیاد میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق اینآقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍