2777
2789
عنوان

دیجی کالا😢😥😳

182 بازدید | 16 پست

بچه هااا من کلی چیزییی سفارش دادم امروز باید بین ساعت ۹ صبح تا ۹ شب میومد ولی نیاوردنننن

ممکنه بعد ۹ بیارن؟؟؟؟

یا دیگه نیارن؟!

خودم خیلی سفارش دادم تا حالا اولین باره نیومده 

یه نفر تاپیک زده بود که براش بعد چند روز نیوردن هنوز ممکنه برای منم نیارن؟؟؟

چجوری میشه پیگیری کرد؟

من شادم و همیشه لبخند میزنم😊🤗عااشق زندگی و رشتم هستم😍برای رسیدن به اهدافم سر سختانه میجنگم و هیچ وقت پا پس نمیکشم💪عاشق کتاب خوندن هستم🥰عاشق زبان انگلیسی هستم🤩من تو تاریخ 1402/5/18 به همههه آرزوهام رسیدممم🥳

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پول زدی به حسابشون 

اره دیجی کالا که از کرونا به بعد باید اینترنتی پرداخت کرد 

من شادم و همیشه لبخند میزنم😊🤗عااشق زندگی و رشتم هستم😍برای رسیدن به اهدافم سر سختانه میجنگم و هیچ وقت پا پس نمیکشم💪عاشق کتاب خوندن هستم🥰عاشق زبان انگلیسی هستم🤩من تو تاریخ 1402/5/18 به همههه آرزوهام رسیدممم🥳
اره دیجی کالا که از کرونا به بعد باید اینترنتی پرداخت کرد 

نه من درب منزل به هیچ وجه اون کار رونمیکنم .میارن نگران نباش 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
مال منم موعدش دیروز بود امروز اوردن نگران نباش 

عه دیجی کالا بود؟

زنگ بزن خب بهشون

شمارش و داری؟؟

خیلی تاپیک میبینم میگن دیر اورده چند ماهیه بدقول شدن 

همون دیگه منم میترسم خیلی دیر بشه وسیله هامو لازم دارم

همون دیگه منم میترسم خیلی دیر بشه وسیله هامو لازم دارم

الان میخواستم چند تا وسیله سفارش بدم دیدم هزینه ارسالش شده25😐با پست12تومن ولی زمان ارسالش 5تا10فروردین😐چ مسخره شده دیگ نمیصرفه از دیجی کالا من ک دیگ از اینستا خرید میکنم مشتریاشو از دست میده با این کارا چ خبره 3هفته دیگ برسه دستم😕

الان میخواستم چند تا وسیله سفارش بدم دیدم هزینه ارسالش شده25😐با پست12تومن ولی زمان ارسالش 5تا10فرور ...

برای من با یک روز تاخیر رسید 

اره هزینه ارسالش زیاده🤐