2777
2789
عنوان

حاملگی

122 بازدید | 21 پست

س.دوستان من اقدام به بارداری هستم یه سال نشدم تقریبا مشکلی هم ندارم این ماه قرص لتروزول بدون تجویز خوردم اونم ۵تا روزی یکی از شب سوم پریودیم ۴ روز تا پریودیم مونده خواب الودم و اول صبح که بلند میشم گرگرفتکی دارم و بدنم داغ هست کسی بوده اینجوری باشه و حامله باشه ینی سینه درد و اینا ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام انشالا که باردار باشین منم تازه فهمیدم و علائم گر گرفتگیو داشتم صبح ها یا نصفه شب گر گرفتگی داشتم بعدشم نوک سینه هام درد میکرد و دو فهته قبل پریودی انگار دل درد پریودی داشتم

سلام انشالا که باردار باشین منم تازه فهمیدم و علائم گر گرفتگیو داشتم صبح ها یا نصفه شب گر گرفتگی داش ...

این علائمو از چقدر قبل موعد داشتین و بهتون دست داد 

؟

ببخشید سوزش سر معده نداشتین.؟ک گاهی بسوزه ول کنه

💜👶❤
این علائمو از چقدر قبل موعد داشتین و بهتون دست داد  ؟ ببخشید سوزش سر معده نداشتین.؟ک گاهی بسو ...

دل در و کمر دردو یه دوهفته قبل پریودی داشتم هنوزم دارم اره عزیزم سوزش سر معدم داشتم درد نوک سینه موقعه پریودی داشتم و ترشح سفید رنگم داشتم

28روزه

من یه فولیکول 23داشتم

رفتم سونو واژینال

گفت مایه ازاد مختصر دیده میشه

فک کنم فولکیول داشت ازاد میشد

دوباره رابطه داشتم بعدش

حالا دوروز دیگه باید پریود بشم

بیینم خدا این ماه چی میخاد