2777
2789

حرف شنيدن از سمت ادماي بي فرهنگ مگه مهمه!!

وقتي ي حرفو به دل ميگيري يعني شانت در همون حده مگرنه اهميت نميدي

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا منو ببین انقدر وقتی گفتن دختره گریه کردم میگفت گریه نکن دیگه شکمت تکون میخوره نمیتونم ببینم

تو نگرانی حرف بشنوی ؟؟ بیا بزنمت 🏏

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

فکرتو درست کن ب کسی ربطی نداره تو جنسیت بچه تو چیه ..شوهرتم اگه چیزی گفت بگو چیزیه ک خودت ساختی چون تو هیچ تاثیری در تعیین جنسیت نداری ..کاش ادما اینو بفهمن ک دختر و پسر فرقی نداره ..انگار مردای این زمونه پادشاهن ک میگن پسر بزایید انگاری میخان تخت سلطنتیشون رو بدن ب پسرشون 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
امیدوارم و الهی به حق این شب مقدس مثل خودم باشی من پسر دوست داشتم و بهم گفتن هر دو دخترن تا هفت ما ...

چقد خدا دوست داشته نمیدونم جای معتبری رفتم میگن تشخیصش درسته فکر نمی‌کنم عوض بشه فقط از واکنش بقیه میترسم 😔

حالا منو ببین انقدر وقتی گفتن دختره گریه کردم میگفت گریه نکن دیگه شکمت تکون میخوره نمیتونم ببینم تو ...

میگم عزیزم چن هفته رفتی سونو برا قلب؟جنسیتو کی بت گف،؟

اگه نگیم و نخندیم🤷‍♀️پیاز میشیم میگندیم🤦‍♀️
فکرتو درست کن ب کسی ربطی نداره تو جنسیت بچه تو چیه ..شوهرتم اگه چیزی گفت بگو چیزیه ک خودت ساختی چون ...

هنوز عصر جاهلیت ب زنی ک پسرزا بیشتر احترام میزارن حداقل اینو با چشم خودم دارم میبینم وگرنه واسه خودم آدم بچه هرچی باشه عزیزه

چقد خدا دوست داشته نمیدونم جای معتبری رفتم میگن تشخیصش درسته فکر نمی‌کنم عوض بشه فقط از واکنش بقیه م ...

ببین گلم اگه هردو پسر بودن اصلا جای شکی نبود

ولی دختر رو میشه امیدوار بود

چند هفته ای؟ 

البته من کاری به حرف دیگران و نظر کاربرا ندارم

هر گلی یه بویی داره😍

نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی 
میگم عزیزم چن هفته رفتی سونو برا قلب؟جنسیتو کی بت گف،؟

سونو برا قلب ۸ هفته

سونو ان تی ۱۱ هفته

سونو انومالی و جنسیت ۱۸ هفته

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍