2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو جام درست کن خب

من هنوز بهش فکر نکردم

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

من میخام امسال سفره قدیمی و کاسه های قدیمی بگیرم،رو زمین پهن کنم😍چیزای نوستالوژی بزارم

وای منم یه مدل دیدم آنقدر خوشگل بود

تو کاسه گل سرخی و....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
چطوریه یه عکسی میدی ببینم عزیزدلم

https://uupload.ir/files/jagy_screenshot_۲۰۲۱-۰۳-۱۰-۲۰-۱۱-۵۵-۰۰۶_com.android.chrome.jpg

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

مرسی گلم . این مدل من جایی دیدم خیلی قشنگه گرون هم هست . میشه راهنماییم کنی که چیا میخواد 

والا نمیدونم عزیزم تو اینستا سرچ کنی هفت سین آویز میاد برات یه خانمه درست کرده بود این حلقه رو از ابزار فروشی گرفته بود بعد دورشو قشنگ با نخ کنفی پوشونده بود میگفت رنگ هم میتونین بکنین دیگه یکم گل مصنوعی میخواد واسه تزیین و یسری هم تنگ آویز که تو بازار هست حالا هم با سیم میتونی وصل کنی سیمو تزیین کنی هم میتونی زنجیر بگیری براش

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

goldaccessory400  اینستا 

ما تولید کننده انواع شلف هستیم هفت سینم تازه آوردیم ارسال به سراسر کشور داریم مخصوصا همدانو تبریز مشتریامون زیادن قیمت فروشمون ۱۱۰.۰۰۰ هست

جا سبزه ای آیینه رحل قران دوتا جا شمعی ۶تا سین داره 

میشه برای حاجتم حمد بخونی گلی؟