2777
2789
عنوان

داداشم برای اولین بار فهمیدیم دوست دختر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 4948 بازدید | 205 پست

دوستان درجریان قرار گرفتن خونواده ها ازخیلی جهات خوبه.منظور ما دخالت نیست.میگن دردهن مردم رو نمیشه بست.فردااگر یکی اومد تیکه انداخت وزخم زبون که اره دخترتونو با فلان پسر دیدیم خونواده بگن میدونیم درجریانیم.این یک مثال ساده وسطحی بود.ادم ها نباید خودشونو در معرض تهمت قرار بدن.چارچوب هر چیزی باید حفظ بشه

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر این دخترایی که میان اینجا پست میزارن عزیز، همشون حتما دوست پسر دارن و  یا هنوز مزدوج نش ...

من متاهلم😐😐😐😐ربطی ب تفکر غلط نداره،اگ برای اشنایی ازدواج باشه و.حریم ها رعایت شه اشکال نداره

خدایا شکرت♥
نمیگم جرمه میگم از این آدم بعیده میخواستیم برای یکی بریم خاستگاری الان میگه نرین

نشناخته طرفو ندیده میخواستید برید خواستگاری؟  معلومه که میگه نرین 

پزشک  اندکی روانشناس عاشق زندگی و لبخند مردم ... دغدغه مند 
پس در نتیجه الان حق رفتن  و گشتن به دوست پسرا و دوست دخترا رو میدین دیگه ؟آره ؟

قطعا ولی حدو مرز شخصی هر فرد رعایت بشه

چ اشکالی دارع دوستی ساده فقط برای اشنایی؟؟

تا قبل از ورود به زندگی مشترک دچار مشکل نشن؟؟

خداکنه بشناسه خانواده پسررو هرچه زودتر خودشو با این خانواده بدبخت نکنه والا خیلی زجر اوره یکی همش س ...

دقیقا ادم میمونه ....بازخداروشکر داداشه گفته نمیام یکم حالیشه یه چیزایی

پزشک  اندکی روانشناس عاشق زندگی و لبخند مردم ... دغدغه مند 
خو خداخیرت بده ماهم ازاول اینو داریم میگیم.منطورم از چارچوب خونواده همینه.نگفتیم پدرمادر بشن مامور و ...

متوجهم شما چی میگی ولی بعضی خانواده ها راهنماییشون قرار نیست حتما درست باشه 

من کسی رو میشناسم که می دونه دخنرش یه پسری رو میخواد پسره هم خیلی اقا و همه چیز تمومه ولی اینا وقتی پا پیش گذاشتن باباهه فهمیده قبل خواستگاری اینا با هم دوست بودن لج کرده میخواد دختره رو بده به یه مرد تقریبا ۲۰ سال بزرگتر

یا یه خانواده اگر در جریان قرار بگیره شاید بگه نه دوستی درست نیست و خوشبخت نمیشی و من حلالت نمیکنمو از این حرفا

برادر استارتر هم با توجه به توصیفات استارتر از این پسرا نیست که هر روز با یکی باشه و بخواد مخفی کاری کنه...احتمالا دلیلی داشته که هنوز به خانواده نگفته

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
عجب دخترای بی چشمو رویی توی نی نی سایت هستنا.همشون میگن چی میشه ؟به بقیه چه ؟دل داره و .....هنوز هست ...

نکشیمون با چشم و رو!

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ