2777
2789
عنوان

یه نقد.....

1504 بازدید | 10 پست

سلام وعصر بخیر میگم به دوستان وعزیزان نی نی سایتی.ان شاالله ایامتون همیشه به خوبی بگذره.من فقط خواستم یک نکته ای رو عرض کنم خدمت دوستان واونم اینستکه خیلی این جمله رو شنیدم که میگن( به همه عقاید باید احترام گذاشت).حقیقتش من بااین جمله مشکل دارم چون واقعا نمیشه به هرعقیده ای احترام گذاشت چون با انجام اینکار فکر میکنم هم دارم به خودم توهین میکنم  هم به دیگران ظلم میکنم.مثلا من هرگز به عقیده ای که دران باعث کشتن مردم بیگناه میشه وباعث بوجود اومدن گروه هایی به نام داعش؛القاعده؛بوکوحرام و غیره میشه هرگز احترام نمیگذارم. این گروه ها برای خودشون ایدئولوژی وعقیده دارن.سوال من ازشما اینستکه که واقعا شما به این تفکر احترام میگذارید؟اگر انسان باشید مسلما نه.نکته بعدی اینستکه اصلا نمیشه به همه عقاید احترام گذاشت شما نمیتونی هم به تفکر امام حسین(علیهم السلام)احترام بگذاری هم به عقیده یزید وشمر وغیره.شما یا با امام حسین(ع) همنظری یابا یزید.لطفا این روبپذیرید عقایدی هستن که اصلا وابدا نمیشه پذیرفتشون همیشه در طول تاریخ عقیده هایی بودن وهستن که وحشتناک ترین فجایع انسانی رو به رسمیت شناختن از حلال شمردن تجاوز به هرزن غیراز دین خودشون تا قربانی کردن ادمهای پاک برای خدایان به خصوص کودکان تا خودکشی دسته جمعی برای رسیدن به سعادت وغیره وغیره که دل هرادمی رو به درد میاره وقتی میفهمی چنین عقایدی هستن و چنین فجایع انسانی به خاطر اعتقادات بوده و انجام شده وحتی الانم هست.پس لطفا الکی شعارندید به همه اعتقادات احترام بگذارید چون واقعا نمیشه .میدونم خیلی از کسانیکه این رو بیان میکنند منظورشون تفکرات خوبیست که حداقلش ازاری برای دیگران ندارد اما این رو بدونید کلمات تاثیر گذارند وممکنه خدایی نکرده به خاطر همین تفکر یه روزی هم بیاد وبه داعشی ها هم احترام گذاشته بشه.لطفا مراقب بیانتون باشید.

عقیده یعنی چیزی از روی فکر

به چیزایی که از روی توهم، نفهمی، بی فکری و خریت و خرافاته هیییییی اهمیتی نمیدم و هیچ احترامی برام نداره

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درستش اینه

به عقیده دیگران تا جایی احترام میزارم که باعث ضرر به من نشه

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت
عقیده یعنی چیزی از روی فکر به چیزایی که از روی توهم، نفهمی، بی فکری و خریت و خرافاته هیییییی اهمیتی ...

متاسفانه فرقه هایی هستن که همین چیزهای که ما جزو جاهلیت محض وخرافات میدونیم رو پذیرفتن وبه صورت یک اعتقاد قبولش دارن وانجام میدن.

متاسفانه فرقه هایی هستن که همین چیزهای که ما جزو جاهلیت محض وخرافات میدونیم رو پذیرفتن وبه صورت یک ا ...

فرقه ها ارزش و احترامی ندارن

متاسفانه آلان بی اعتقادی، شده با کلاسی

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
فرقه ها ارزش و احترامی ندارن متاسفانه آلان بی اعتقادی، شده با کلاسی

اینکه شما یک فرد بایک طرز تفکر مستقل هستید خیلی خوبه ولی متاسفانه همه ادم ها اینگونه نیستن الان فرقه های نوظهور زیاد شدن وبه شدت تبلیغات هم دارن ومتاسفانه افراد جزو اون فرقه زمانی میفهمن همه چی یه دروغ بوده که دیگه خیلی دیره یا اموالشون رو ازدست دادن یا روحشون رو یا متاسفانه تعرض جنسی به خصوص برای خانمها بهشون صورت گرفته این یه اسیب اجتماعی وباید حواسمون رو جمع کنیم که چی میگیم.افراد کم سن و سال خیلی زود گول میخورن.

اینکه شما یک فرد بایک طرز تفکر مستقل هستید خیلی خوبه ولی متاسفانه همه ادم ها اینگونه نیستن الان فرقه ...

نمیدونم والا چرا اونجا اینجوریه

مثلا یکی میاد میگه دین بهایی!!! 

آخه بهائیت دینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه فرقه مسخره که هییییچ پشتوانه عقلی نداره

نمیدونم والا چرا اونجا اینجوریه مثلا یکی میاد میگه دین بهایی!!!  آخه بهائیت دینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه ...

نمیخواستم بحث رو بازش کنم ولی بهاییت خطرناکترین فرقه هست به اندازه داعش وحتی بدتر.احکام وحشتناکی دارن تازه این چیزهایی که ما ازش میدونیم بیست درصد ازچیزی است که ازبیت العدل اومده بیرون.یکی از خود سران همین فرقه میگفت دربیت العدل نزدیک هشت هزار(دقیق یادم نمیاد ولی چندین هزار بود)لوح در بیت العدل خونده  که حتی یکیش هم بیرون نیومده.بعد جالبه این رو جلوی خود ادم های فرقه که جزو طبقات پایین تر بودن ونااگاه بودن وحتی تو بیت العدل هم راشون نمیدن میگفت ویکیشون نمیگفت چرا اینا رو به مانشون نمیدید.مغزشویی کامل کرده بودن بیچاره هارو.یعنی طرف عقیده ای داره که فقط بیست درصد ازش رو میدونه.احکام به شدت داعشی گونه دارن که خیلی هاش رو به ادم هایی که تازه میان نمیگن اینارو اول مغزشویی میکنند.اصلا یه چیز وحشتناکیست برای خودش بسیار مفصله بحثش.

نمیخواستم بحث رو بازش کنم ولی بهاییت خطرناکترین فرقه هست به اندازه داعش وحتی بدتر.احکام وحشتناکی دار ...

یه کتاب دز موردش خوندم بخدا داشتم شاخ درمیاوردم

یه کتاب دز موردش خوندم بخدا داشتم شاخ درمیاوردم

حقم دارین برای همین هم از دوستان درخواست کردم که همه ی عقیده ها رو جمع نبندند وهی نگن تمام تفکرات قابل احترامن والا نیستن بعضی از اعتقادات ازبس که وحشتناکن.باید تفکیک کرد بین خوب وبد رو وگرنه دامن خودمون رو میگیره اخرش میبینیم بچه مون درگیر یکی از همین فرقه ها شده چون نتونستیم بهش یه مفاهیمی رو درست بفهمونیم و همه رو باهم جمع بستیم خوب وبد رو گفتیم احترام بگذار.