2777
2789
عنوان

پاکسازی صورت

412 بازدید | 51 پست

اصلا چیه چطوری انجام میشع اینکه با یه بار رفتن این جوش های سیاه میرن یا باید چند بار بری قیمتش یه جلسه چنده میگم اگه خوب باشه و ببره این جوش های سیاه و عید برم انجام بدم

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

جوشای سر سیاه از بین میره

معمولا ماهی یه باره

نخواستی هم میتونی نری ولی خب خیلی خوبه برای پوست

قیمتا مختلفه 

بسته به متریال و منطقه داره

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...

من تازه می‌خوام برم برای ۲۵ اسفند وقت گرفتم تو آرایشگاه و هم تو مراکز درمانی پوست انجام میدن ولی تو مراکز درمانی پوست رو عمیق تر پاک میکنن و هزینش هم نسبت به پاکسازی آرایشگاه بالاست آرایشگاهم بهم گفت که ماهی یه بار باید انجام داد پاکسازی رو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جوشای سر سیاه از بین میره معمولا ماهی یه باره نخواستی هم میتونی نری ولی خب خیلی خوبه برای پوست قی ...

تو یه بار از بین میره یا باید چندین بار بری تا بره؟؟ 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
من تازه می‌خوام برم برای ۲۵ اسفند وقت گرفتم تو آرایشگاه و هم تو مراکز درمانی پوست انجام میدن ولی تو ...

تو یه بار اون جوش ها نمیرن؟؟؟ 

تو یه بار از بین میره یا باید چندین بار بری تا بره؟؟ 

جلسه اول تموم سرسیاهات میره و یکم پوستت روشن میشه

من خودم انجام میدم تو تاپیکام هست بخون اگه موادشو داری یه ابزار کوچیک بخر هزینه ای نداره خودت هرماه انجام بده

اگه میخوای با دستگاه باشه برو سالن یا کلینیک

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
جوش عاملش دورنیه

نفهمیدم 🤔🤔🤣

تو یه بار اون جوش ها نمیرن؟؟؟ 

راستش منم اولین بارمه که می‌خوام برم  تجربه ای ندارم ولی آرایشگاهم گفت که  پنجاه تا هفتاد درصدشون میرن بعد پاکسازی هم خودت تو خونه باید از صورتت مراقبت کنی و روزی دوباره روز و شب با شوینده مناسب پوستت بشوری

جلسه اول تموم سرسیاهات میره و یکم پوستت روشن میشه من خودم انجام میدم تو تاپیکام هست بخون اگه موادشو ...

الان تو فقط یه بار رفتی و جوش هات رفت؟؟ من بیشتر برا جوش سر سیاه بینیم میخوام برم 

راستش منم اولین بارمه که می‌خوام برم  تجربه ای ندارم ولی آرایشگاهم گفت که  پنجاه تا هفتاد ...

قیمتش چنده یه جلسه 

اگه جوش میزنی روزی یه لیوان آب هویج صبح بخور عصر هم یه لیوان آب زرشک 

اها اوکی ممنون

منظور زیاد غذاهای چرب یا شیرینی مصرف می‌کنی یا هورمون هات بهم ریخته

شیرینی و ک اصلا نمیخورم ماهی یه بار دوماهی یه بار شیرینی میگیریم غذای چربی هم زیاد نمیخورم ماکارانی ک اصلا نمیخورم الان چهار ماهی میشذ نخورده بودم تازه گزاشتم زیادی غذاهامون برنجه و سوپ و اشکنه ایناس