اصلا چیه چطوری انجام میشع اینکه با یه بار رفتن این جوش های سیاه میرن یا باید چند بار بری قیمتش یه جلسه چنده میگم اگه خوب باشه و ببره این جوش های سیاه و عید برم انجام بدم
آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
من تازه میخوام برم برای ۲۵ اسفند وقت گرفتم تو آرایشگاه و هم تو مراکز درمانی پوست انجام میدن ولی تو مراکز درمانی پوست رو عمیق تر پاک میکنن و هزینش هم نسبت به پاکسازی آرایشگاه بالاست آرایشگاهم بهم گفت که ماهی یه بار باید انجام داد پاکسازی رو
راستش منم اولین بارمه که میخوام برم تجربه ای ندارم ولی آرایشگاهم گفت که پنجاه تا هفتاد درصدشون میرن بعد پاکسازی هم خودت تو خونه باید از صورتت مراقبت کنی و روزی دوباره روز و شب با شوینده مناسب پوستت بشوری
منظور زیاد غذاهای چرب یا شیرینی مصرف میکنی یا هورمون هات بهم ریخته
شیرینی و ک اصلا نمیخورم ماهی یه بار دوماهی یه بار شیرینی میگیریم غذای چربی هم زیاد نمیخورم ماکارانی ک اصلا نمیخورم الان چهار ماهی میشذ نخورده بودم تازه گزاشتم زیادی غذاهامون برنجه و سوپ و اشکنه ایناس
آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم