2777
2789
عنوان

برادر شوهرم

272 بازدید | 16 پست

سلام دوستان 

یک برادر شوهر دارم خونه خودش و خانمش شهرستانه و محل شغلش تقریبا نزدیک ماست. خودش تنهایی چندین بار اومده  خونه ما و یکی دو شب و نهایت تا ۳ شب هم مانده... ظاهرا ما و فرزندمان را دوست داره و معاشرت با ما رو دوست داره. 

برادرشوهرم معمولا خودش،  خودش را به بهانه نزدیکی خونه ما به محل کارش دعوت میکنه و به بهانه دیدن بچه مون میاد یکی دو روز می مونه اما در مقابل نه اهل دعوت متقابل هستن و نه ما آدمهایی که خودمون را جایی دعوت کنیم. 

با خانمش هم شده چند شب بمونن. اما در مقابل ما تا حالا فقط یکبار در حد ۳_۴ ساعت رفتیم خونه شون و بس. که همون یکبار هم خانمش کمی خسته و عصبی شده بود (دیگه چون خودشون زیاد زحمت به ما دادن سعی میکرد آبروداری کنه ولی هم من و هم شوهرم حالتش رو حس کردیم و خودم پاشدم ظرفهای شام را شستم که خستگیش یکم در بره). اینم بگم خانمش از این تیپ خانمهای قرتی و بچه زرنگ هست که دوست دارن از بقیه سرویس بگیرن ولی خودشون کاری نکنن و شوهرشان هم مطیع  ایشون هست.

الانم باز خودش را دعوت کرده و شوهرم گفت وقتی گفت میخوام بیام دیدنتون فقط سکوت کردم ولی اون خودش گفت اگر تونستم میام خونتون. 

میخواستم نظر شما را بدونم و اینکه اگر شما در چنین نوع ارتباطی باشید رفتارتان و روش برخوردتون چطوریه که هم درست باشه و هم خداپسندانه باشه ؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من حال شما رو میفهمم چون در چنین شرایطی افتادم یبار برادر شوهرم از شهر دیگه اومده بود خونمون با زنش البته کارش هم شهر مابود بعد چند روزی ک موندن موقع زایمان زنش نزدیک بود دیدیم ک نظر دارن تو شهر ما زایمان کنند خودم ک نمیتونستم چیزی بگم بجای من خواهرم گفت ک آبجیم نمیتونه از پس زایمان زنت در بیاد ببر شهرخودتون مادرش رسیدگی کنه بعد هم رفتن بنظرم غیر مستقیم یکی باید بفهمونه بهش یا شما هم مثل اون خودتون رو دعوت کنید خونشون 

بگو هر ارتباطی دو طرفس نه یکطرفه هرچیزی یکطرفش خوب نیست اذیت کنندس

اره دیگه همین حالتش که فقط دارم ازشون پذیرایی میکنم ولی متقابلا هیچی نیست دیگه اذیت کننده شده.... 

اره دیگه همین حالتش که فقط دارم ازشون پذیرایی میکنم ولی متقابلا هیچی نیست دیگه اذیت کننده شده....&nb ...

نکن پذیزایی مس خودش که خودشو خسته و کلافع نشون داده باش ...حرمتم حدی داره دیگه 

لایک نکن جون ننه ت😡بفهم
من حال شما رو میفهمم چون در چنین شرایطی افتادم یبار برادر شوهرم از شهر دیگه اومده بود خونمون با زنش ...

اره بعضی ها خیلی توقع دارن از بقیه، ولی در مقابل خودشون هیچ کاری برای دیگران نمی خوان بکنن‌ 

من حال شما رو میفهمم چون در چنین شرایطی افتادم یبار برادر شوهرم از شهر دیگه اومده بود خونمون با زنش ...

اینا حتما از قبل برنامه داشتن شهر شما زایمان کنه

بعد ناراحت نشد چیزی بگه؟

خوب گفت آبجیت

باچه رویی میادوقتی نه دعوتتون میکنه ووقتیم ک میرین اونجوربرخوردمیکنه اومدتوهم یجورحالیش کن ک خسته ای البته بعضی آدماهرچقدرم بگی درک ندارن

خدایااااا منو به کنسرت شادمهر برسوووون🤗😍😍