2777
2789
عنوان

باشه😢😭😭😭

250 بازدید | 15 پست

باشه خدا‌.باشه😢😢.این بارم مثل بارهای قبل.باز هم نه نشنیدن‌بازهم نمیشه‌.نخواهد شد‌.باشه😭😭.باشه خدا.باشه امام زمان.این بارم توحسرت  شنیدن کلمه  شدن،میشه😭😭.کل زندگیم شده نمیشه.مگه من خدا ندارم مگه من امام زمان ندارم‌.مگه من غریبم😭😭😭.پس من دردمو کجا ببرم😭😭😭😭😭.باشه بزار اشکامو این غم دراره😭😭

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه دار نمیشی؟😥

کل زندگیمون قفله کلش فقط نمیشه شده کارزندگیم حسرت یه شدن تودلمه😭

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
چ شدع

ازکجاش بگم ازکدومش😭

اخ بمیرم  بسپار ب خودش  گریه نکن🤕

اخه مگه غیر خودش کسی رو داریم چرا جوابمو نمیده😢

میده دورت بگردم فقط ی کم باید صبرکنی🤕

حضرت زینب وایوب نیستم

هفت سال بس نیست؟.اخه به کدوم گناه ؟مگه همه چی دست خودش نیست 😭😭😭.یه بار بگه میشه فقط یه بار😭

حضرت زینب وایوب نیستم هفت سال بس نیست؟.اخه به کدوم گناه ؟مگه همه چی دست خودش نیست 😭😭😭.یه بار بگه ...

شاید ب صلاحیت نیس قشنگم 

ی روزی جوابتو میده ک انتظارشو نداری

https://harfeto.timefriend.net/16878817494237
شاید ب صلاحیت نیس قشنگم  ی روزی جوابتو میده ک انتظارشو نداری

هفت ساله تهمت زدن و نونمونو بریدن.حالا فهمیدن تهمت بوده ولی خوب میگن اره فهمیدیم ادم صادق ودرستی هستین ولی شرمنده دیگه سنتون نمیخوره .حالا ما بخاطر یک تهمت شخص ازخدابی خبری نشستیم تو گِل.مگه روزی دست خدا نیست چراسکوت کرده😭

هفت ساله تهمت زدن و نونمونو بریدن.حالا فهمیدن تهمت بوده ولی خوب میگن اره فهمیدیم ادم صادق ودرستی هست ...

خدا سکوت نکرده ی جایی ی روزی حقتونو میگیره

چون خدا صدا ندارع

https://harfeto.timefriend.net/16878817494237