2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Hi I hope you are well 

Have a great time

"و سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً" و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه‌ی تلخی را نچشیدیم           اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦
thanks sweat heart😍🥰 wish you the best your idea to speak English here was great

I like to make people eager to chat in English

especially who like to practice 

it is not important what their levels are

it is just for fun

and an opportunity to chat and present their ideas in English

do you study English?

Yes, I attended class a few years ago 

And of course I like this language very much 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

Hi How are u I want  to learn English at home but l don't know  that how l can  Di ...

hello darling

tnx you came here 

i am fine 

how was your day?

did you have a good time?

about your question...

actually, I took English classes many years ago. I went to Safir Institute 

When I finished my Advanced level, I started reading essays and books in English

I watched movies 

I did not have someone to practice speaking

However, watching movies and listening to podcasts helped me improve my skills 

read English magazines

end pay attention to collocations and synonyms

watch series that are simple like *friends

first use subtitles

and then try to listen carefully without subtitles